NBA Büyük Adamı, Guard Jokic ve Embiid Arasındaki Fark Hakkında

NBA Büyük Adamı, Guard Jokic ve Embiid Arasındaki Fark Hakkında

Geçen sezonun en büyük hikayelerinden biri, Nikola Jokic ve Joel Embiid arasındaki MVP için destansı düelloydu.

Şimdi, bir başka önde gelen NBA uzun adamı, ikisi arasında büyüyen rekabet hakkında konuştu.

Yakın zamanda yayınlanan bir bölüm hakkında konuşan Gil’in Arena GösterisiIndiana Pacers uzun adamı Myles Turner, Jokic ve Embiid’i korumaya çalışmanın arasındaki farkı tartıştı.

Turner, “Jokic oraya gittiğinde, kelimenin tam anlamıyla kendini o tuvalin üzerine resmediyor gibi oluyor,” dedi. “Her şeyi yapıyor, insanları dahil ediyor, o oyuna gerçekten vurgu yapmak için gol atması gerekmiyor…

“Eğer bir adam size geliyorsa ve sadece hakimiyet kuruyorsa, Shaq tipi bir duruş, Joel Embiid tipi bir duruş, sadece smaç yapıyorsa, bu sizin zihniyetinize biraz etki edebilir, ama aynı zamanda takımın arkanızı kolladığını da bilirsiniz.” Turner dedi. “Eğer [Shaq or Embiid] gönderide, ‘Tamam, onu çok hızlı bir şekilde ikiye katlayabiliriz’ gibi. Jokic’i ikiye katlayamazsınız.”

Turner, Jokic’i savunmanın “(onu) biraz daha kızdıracağını” ekledi, ancak Embiid’i bire bir idare edebileceğine inanıyor.

Brandon Miller

Brandon Miller’ın NBA kariyeri henüz başlamadı ve şimdiden çok sayıda kişinin kaşlarını kaldırdı.

Kolej polisinin birini öldürmek için kullanılan silahı bir takım arkadaşına verdiğini iddia ettiği düşünülürse, bu hafife alınabilir. Daha sonra işini yapmaya devam etti “aşağıya vurun” giriş cinayetten sonra bile.

Miller, çok daha az zararlı bir anda, taslak röportajları sırasında Paul George’un KEÇİ olduğunu iddia etti.

DAHA FAZLA OKUYUN: Kyrie Irving’in Yeni Sözleşmesi, İnce Baskılarda Ticari Bükülmelere Sahip

Ve son birkaç gün içinde, Khris Middleton veya Jonas Valanciunas’ın kim olduğunu bilmediğini iddia ettiği viral bir videoyla manşetlere geri döndü.

Hornets çaylağı, o zamandan beri videoya yanıt verdi ve hepsinin büyük bir trol olduğunu iddia etti.

“Kris Middleton’ın kim olduğunu biliyorum” NBA TV’de söyledi. “Bence insanlar NBA’de her zaman eğlenmek yerine daha çok eğlenmeli. [being] cidden. Oyuna eğlenceyi geri getirebileceğimi düşünüyorum. Medyayı eğlenmek için trollüyorum.

Miller’a inanılması gerekip gerekmediğinden emin olmak zor ama her halükarda bunun ondan duyacağımız son tuhaf şey olması pek olası görünmüyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir