LeBron James, Austin Reaves’in Güvenini Kazandığı Anı Detaylandırıyor

LeBron James, Austin Reaves’in Güvenini Kazandığı Anı Detaylandırıyor

LeBron James, takım arkadaşı Austin Reaves ile olan ilişkisini açıkladı. Üzerinde konuşan ‘Oyuna Dikkat Et’ podcast’iJames, Reaves’in geçen yılki play-off’ların ilk turunda Memphis Grizzlies’e karşı tamamen güvenini kazandığı anı anlattı.

“Açıkçası geçen yıl Memphis serisi AR benden çok güven kazandı, ama aynı zamanda oyunu yapması için ona güvenmem gerekiyordu… Dördüncü çeyrekte ya 1. Maç ya da 2. Maçtı, ben de şöyle düşündüm, ‘ AR git ve bizim için kazan.’ Görmek istedim…

“… Sanki yerde satranç oynuyormuşum gibi hissediyorum. AR’yi alabilirsem ve dördüncü çeyrekte AR’ye oyun oynaması ve oyunu kazanması için o güveni aşılayabilirsem, bunun onunla geçirdiğim zamanın geri kalanında ve onunla birlikte geçirdiğim zamanın geri kalanında karşılığını alacağını hissettim. onunla değilim.

“Takım arkadaşlarımın başarısını görmeyi her şeyden çok seviyorum, bu yüzden artık ‘Hey Dlo, anladın’, ‘AR anladın’ gibi olma yeteneğine sahip olmak sadece benim için çok şey ifade etmiyor , ama top kulübümüz için.

Reaves, üç yıl önce takıma katıldığından bu yana Lakers için bir keşif oldu ve bu sezon maç başına 16,1 sayı, 4,4 ribaund ve 5,6 asist ortalamaları yakaladı. Her üç istatistiksel kategori de kariyer rekorlarıdır.

Bu, draft edilmeyen biri için inanılmaz bir başarı öyküsü. İlginç bir şekilde Reaves, Detroit Pistons tarafından genel klasmanda 42. seçilmeyi reddetti ve bunun yerine 2021’de Lakers ile iki yönlü bir sözleşme imzalamayı tercih etti. Kariyerinin gidişatına bakıldığında doğru hamleyi yaptığı söylenebilir.

DAHA FAZLA OKUYUN: LeBron James Emeklilik Planlarına İlişkin Güncelleme Sunuyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir