Kyrie Irving, Ben Simmons’a Mesaj İletti

Kyrie Irving, Ben Simmons’a Mesaj İletti

Brooklyn Nets, yeni sezona giren en gizemli takım. Yetenek orada, ancak soru işaretleri oyalanıyor.

Ben Simmons’ın çevreden ve serbest atış çizgisinden şut çekememesini telafi edebilecekler mi? Kyrie Irving sağlıklı kalabilir mi? Boyut eksikliklerinin üstesinden gelebilecekler mi? Simmons merkezde çalışacak mı?

Nets’in birçok şüphesi var, ancak Irving, Simmons’a her şeyin yoluna gireceğine dair kamuoyuna güvence verdi.

“Ne zaman biri geri dönse, biraz zaman alacak.” Irving, Simmons’ın sezon öncesi ilk çıkışından sonra gazetecilere verdiği demeçte. “Onun için takım arkadaşları olarak sorumluluğumuz sadece oyunu kolaylaştırmak. Devre arasında sen üst düzey oyuncularla oynarken, duyduklarına rağmen oyunu senin için kolaylaştıracağız diyordum.

“Bizimle oynamaya bayılacak. Bizimle birlikte inip çıkmaya bayılacak. İlk gününde sahada olması ve bunu onunla deneyimlememiz, sezonun geri kalanında yaşadığımız bir şey olarak hatırlayabileceğimiz bir şey. İlk günden beri, heyecanla beklenen ve bu gece bazı kolay sepetlerde yoluna girmesine sevindim. Bazı harika oyunlar yaptı ama belli ki gerçek benliği gibi hissetmeden önce gitmesi gereken yollar var.”

Simmons, Pazartesi günü Philadelphia 76ers’a karşı Nets’in sezon öncesi açılışında anlar yaşadı.

19 dakikada 6 sayı, 4 ribaund ve 5 asistle maçı tamamladı, ancak sadece iki serbest atışını kaçırdıktan ve bir geri dönüş jumper’ını ciddi şekilde becerdikten sonra hala alay konusu oldu.

Simmons’ın şüphelerini susturmak için çok daha fazla şov yapması gerekeceğini söylemek güvenli. Ama en azından şimdilik köşesinde Irving var.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir