Kevin Porter Jr. Kız Arkadaşına Saldırmakla Suçlandı

Kevin Porter Jr. Kız Arkadaşına Saldırmakla Suçlandı

New York Şehri polis departmanı sözcüsüne göre, Houston Rockets’tan Kevin Porter Jr., Pazartesi sabahı New York’ta bir otelde meydana gelen bir olayın ardından tutuklandı ve saldırı ve boğmayla suçlandı.

Polis, sabah 6.45’te saldırı ihbarı yapan 911 çağrısına yanıt verdi ve ardından soruşturma yürüterek 23 yaşındaki Porter’ın tutuklanmasını sağladı. Hem saldırı hem de boğma suçlamaları ağır suç olarak sınıflandırılır.

Kaynakların ABC News’e bildirdiği üzere olay, Porter’ın eski bir WNBA oyuncusu olan kız arkadaşıyla ilgiliydi.

Geldiklerinde memurlara, 26 yaşındaki bir kadının yüzünün sağ tarafında bir kesik olduğu ve boyun ağrısından şikayetçi olduğu bilgisi verildi. Polis sözcüsü, “Olay yerinde yapılan ilk incelemede, kimliği bilinen bir şahsın vücuduna defalarca vurduğu ve ellerini boynuna doladığı belirlendi” dedi. Kadın daha sonra değerlendirme için hastaneye götürüldü.

Houston Rockets, duruma yanıt olarak bir açıklama yayınladı: “Kevin Porter Jr.’ın dahil olduğu konuyla ilgili bilgi toplama sürecindeyiz. Şu anda başka yorumumuz yok.”

NBA ayrıca, sözcü Mike Bass aracılığıyla Porter’ın tutuklandığını kabul etti ve şunları ifade etti: “Lig ofisi Houston Rockets ile temas halinde ve daha fazla bilgi toplama sürecinde.”

NBA soruşturmasını yürütürken, Rockets’ın Porter’a uzaklaştırma da dahil olmak üzere derhal disiplin cezası vermesi mümkün değil.

Ligin aile içi şiddet politikasına göre, Komisyon Üyesi Adam Silver, davanın bulgularına dayanarak Porter’ı “makul bir süre” ücretli idari izne çıkarma yetkisine sahip. Sonuçlara bağlı olarak komiser, aile içi şiddet politikasını ihlal eden bir oyuncu için para cezası, uzaklaştırma, ihraç veya ligle ve lig takımlarıyla daha fazla ilişkiden diskalifiye edilmeye karar verebilir.

DEVAMINI OKU: Luka Doncic Bacağındaki Sakatlıkla İlgili Güncellemeyi Paylaştı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir