Jordan Poole için Deandre Ayton’ı Golden State’e Takas Teklifi Gönderiyor

Jordan Poole için Deandre Ayton’ı Golden State’e Takas Teklifi Gönderiyor

Son zamanlarda kendi takımlarına pek uymayan iki oyuncu, Deandre Ayton ve Jordan Poole.

Suns ekibi, Kevin Durant üzerindeki tüm bahislerini hedge etti ve şimdi sansasyonel bir şekilde baş antrenör Monty Williams’ı kovdu, yani masadan hiçbir şey çıkmış değil.

Eski bir numaralı seçim Ayton, Phoenix’e son üç yıldır sezon sonrasına kadar yardımcı olsa da, uyum her zaman kusursuz olmadı.

Ayton’ın Phoenix’te geçirdiği süre son iki sezon “tuhaf” geçti ve “başka bir takımla yeni bir başlangıç ​​yapmaktan heyecan duyardı”. ESPN’den Tim MacMahon.

Son iki sezonda Ayton’ın maç başına ribaundları düşüşte ama puanları yavaş yavaş artıyor. Uzun adam bu sezon maç başına 18 sayı ve 10 ribaund ortalamaları tutturdu.

Kevon Looney, Golden State için harika bir sezon sonrası geçirdi ancak takımın kesinlikle merkezde tutarlı hücum sağlayabilecek birine ihtiyacı var.

Artı, Golden State’in umutsuzca biraz boyuta ihtiyacı var.

24 yaşındaki Ayton’ın kendisine sezon başına en az 32 milyon dolar ödeyecek olan kontratının bitmesine üç yılı var.

Warriors, Ayton için bir anlaşma yaparsa, en önemli parçanın Poole olması mantıklı olur.

128 milyon dolarlık kontratı gelecek sezon başlıyor ama sezonu cehennem gibi geçirdi. Baştan başlamak tam da ihtiyacı olan şey olabilir.

NBA Insider Chris Haynes, 14 Mayıs’ta #thisleague UNCUT podcast’inde “Bence Poole bir yere gidip gelişebilir ve potansiyeline ulaşabilir,” dedi.

Suns’ın bir guard’a ihtiyacı var çünkü Chris Paul’ün tutarlı dakikalar oynayacağına güvenilemez. 23 yaşındaki Poole bu sezon 94 maçta forma giydi.

Warriors, bu sezon veya gelecek sezon Draymond Green veya Klay Thompson gibi başka bir oyuncuyla yollarını ayırırsa, bu takası daha da kolaylaştırır.

Dub’lar derinlik, boyut katacak ve uzun vadede kendileri için daha ucuz hale getirecek.

Golden State’te bir şeyler vermeli, bu yüzden bu ticaret doğru yönde atılmış bir adım olabilir.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir