John Wall, James Harden’ı Houston’da “Zehirli” Davranışlar Nedeniyle Eleştirdi

John Wall, James Harden’ı Houston’da “Zehirli” Davranışlar Nedeniyle Eleştirdi

Eski Houston oyun kurucusu John Wall, orada geçirdiği zaman sorulduğunda “çöpün ötesinde” olduğunu iddia ederek geri adım atmadı ve James Harden’a nişan aldı.

Rockets, Russell Westbrook’u Wizards for Wall’a gönderdi ve Aralık 2020’de 2023 korumalı ilk tur draft hakkı aldı ve bir aydan biraz daha uzun bir süre sonra Harden, Nets’e takas edildi, bu yüzden o ve Wall birlikte sadece altı kez sahaya çıktı.

Wall, “James’in orada olacağını düşünerek oraya gidiyorum” dedi. Yarışını Koş. “Ama o zaten çıkmak istiyor. Yere indiğimde gidip konferans s*** yaptım, ‘Pekala, Lil Baby’nin doğum günü için Atlanta’ya gidiyorum’ dedi. Bir jete binmek ister misin? B**** Burada takaslandım… Antrenman kampına gelmiyor, bunların hiçbiri. Bu haberlerin tamamı zehirli.”

Wall, 2020-21 sezonunda Rockets için 40 maç oynadı ve burada 20.6 sayı, 3.2 ribaund ve 6.9 asist ortalamaları yakaladı ve ardından rolüyle ilgili bir anlaşmazlık nedeniyle sonraki sezonun tamamında oturdu.

Wall orada bulunduğu süre boyunca, Jalen Green ve Kevin Porter Jr.’a Houston’daki durumun gerçekte ne kadar kötü olduğunu açıklamaya çalıştığını söylüyor.

Wall, “Burada paçayı sıyırdığınız bu boktan başka bir takıma giderseniz, ligin dışında kalırsınız,” dedi. Oynamazsın. Oynamazlardı. Tatlı olduğunu düşündükleri için onlara açıklamaya çalışıyorum. Sanki bir gün takaslanıp başka bir yere gidersen, ‘Bu orospu çocuğu haklıymış’ diyeceksin.”

Haziran 2022’de ekip, Wall ile bir satın alma anlaşmasına vardı, bu hareket onu kendi seçtiği bir takımla sözleşme imzalama konusunda özgür bıraktı, bu nedenle LA Clippers ile 2 yıllık, 13,2 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

32 yaşındaki Wall şu anda maç başına 22.2 dakikada 11.4 sayı, 2.6 ribaund ve 5.2 asist ortalamaları yakalıyor ve Clippers Batı’da 7. sırada yer alıyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir