Joel Embiid, Miami Heat ile anlaştı

Joel Embiid, Miami Heat ile anlaştı

Damian Lillard, Miami’de oynamak istediğini açıkça belirtirken, başka bir süper yıldızın da South Beach ile bağlantısı var.

Buna göre HoopsHype’tan Michael ScottoJoel Embiid’in Miami’ye gitmesi, göz kulak olmamak için çok mantıklı.

“Embiid bir takas talep ederse, Miami Heat’in teoride en iyi arkadaşlarından biri olan Jimmy Butler’a ve All-Star pivotu Bam Adebayo’da potansiyel olarak ilgi çekici bir takas çipine sahip olduğunu belirtmekte fayda var” diye yazdı.

Elbette Scotto bunun olacağını söylemiyor, bunun yerine Embiid’in Philly’den çıkmaya çalışması durumunda bazı taşların zaten yerinde olabileceğine işaret ediyor.

Sixers uzun adamı, gelecekteki bir ayrılığın kapısını açıyor gibiydi. Son YorumlarPhiladelphia’da veya başka bir yerde bir şampiyonluk kazanmak istediğini söylüyor.

Embiid, geçen hafta Kesintisiz Spor Filmleri Festivali’nde Maverick Carter ile yaptığı röportajda, “Ne pahasına olursa olsun, sadece bir şampiyonluk kazanmak istiyorum,” dedi. Bunun nerede olacağını bilmiyorum, Philly’de mi yoksa başka bir yerde mi, sadece bunu başarmak için bir şansım olsun istiyorum.”

Kuşkusuz, Embiid’in geleceği, James Harden’ın yapmaya karar verdiği şeye yakından bağlı olacak.

DAHA FAZLA OKUYUN: James Harden, Sosyal Medya Etkinliğiyle Philly’den Ayrılış Spekülasyonunu Ateşliyor

steph köri

Steph Curry, LeBron James ile olan ilişkisini “karmaşık” olarak nitelendirdi.

Curry ve James’in kariyerleri, 2015 ve 2018 yılları arasında arka arkaya dört Finalde karşılaştıktan sonra sonsuza dek iç içe geçecek.

Ancak ilişkileri yıllar önce, James’in NCAA turnuvasının Sweet Sixteen’inde Davidson için Curry’nin oynadığını izlemeye gittiğinde başladı.

Curry, “Karmaşık” Sports Illustrated’a anlattı James ile olan ilişkisi hakkında. “Çünkü turnuvada oynamamdan, ligde genç bir çaylak olarak gelmemi izlemeye gelmesinden ve bir oyuncu olarak yaşayacağım ilk mücadelelerden bazılarının üst üste dört final maçına kadar nasıl üstesinden geleceğim konusunda bana tavsiyeler vermesinden vazgeçiyorsunuz.”

Tüm yoğun Final mücadelelerine rağmen Curry, kendisinin ve James’in arkadaş olduklarını savunuyor ve her şey LeBron’un üniversitede oynarken onu izlemeye gelmesiyle başladı.

Curry, “O harika bir dost, harika bir arkadaş, harika bir rakip” dedi. “Geri dönüp her şeyin başladığı yere, Ford Field’a ve bir Sweet Sixteen oyununa bakmak harika.”

DAHA FAZLA OKUYUN: NBA Şampiyonu, LeBron James’in Savunmasının Kobe Bryant’tan Neden Daha Zor Olduğunu Açıklıyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir