Jaylen Brown Utanç verici Smaç Yarışması İçin Çağrıldı

Jaylen Brown Utanç verici Smaç Yarışması İçin Çağrıldı

Jaylen Brown, NBA Smaç Yarışması sırasında oldukça tartışmalı bir figürdü. Burada, son yılların en kötü smaçlarından bazılarını yapan, son yılların en büyük ismine sahiptik. Brown’ın girişimlerinin katıksız yumuşaklığı oldukça kafa karıştırıcıydı.

Brown’un pek çok zayıf yanı arasında gözlerini kapatması da vardı sonrasında eski Celtic’in feci bir kopyası olarak topu smaçlamak Dee Brown’ın ünlü smaçları.

Daha da kötüsü Brown, jüri üyelerinden sürekli olarak gecenin en iyi puanlarından bazılarını aldı. Sonuç olarak Mac McClung ile birlikte ayakta kalan son iki smaççıdan biri oldu.

NBA’in bu yılki yarışmanın en büyük yıldızının kazanmasını istediğine dair spekülasyonun internette yayılması çok uzun sürmedi.

Ancak eğer NBA gerçekten yarışmaya hile karıştırmaya çalışıyorsa, Brown da onların görevini imkansız hale getiriyordu.

McClung, geçen yılki performansını yakalamakta zorlanmasına rağmen Shaq’a etkileyici bir smaç atarak maçı bitirirken, Brown yine çok standart bir smaçla maçı tamamladı, ancak bu kez eldiven giydi ve solak smaç attı.

Hatta hayranlar, tam bir felaket sınıfı olan smaç yarışması izlemek için mide bulandırıcı miktarda para ödediklerini fark ettiğinden, Brown birçok kez kalabalık tarafından yuhalandı. En agresif teçhizat işi bile bu durumu onun lehine çeviremezdi.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, smaç yarışmasında hile yapıldığına dair ilk konuşma bu değildi.

Blake Griffin’in 2011’deki galibiyetini takip eden aylarda, daha etkinlik başlamadan ligin Griffin’i kazanan olarak gösterdiğini doğrulayan bir not sızdırıldı.

Ama en azından Jaylen Brown’dan gördüğümüz her şeyin aksine, Blake hâlâ bir gösteri sunuyor.

Tanrım smaç yarışmasına yardım et.

DAHA FAZLA OKUYUN: Jaylen Brown, All-Star’ın Küçümsemesi İçinde Derrick White’ı Övdü

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir