Güneşler ve Pelikanlar Gerçekten Birbirlerinden Nefret Ediyor

Güneşler ve Pelikanlar Gerçekten Birbirlerinden Nefret Ediyor

Suns, Cuma günü maçın son dakikalarında Zion Williamson’ın akrobatik bir smaç atmasından nefret ediyor. Bu arada Pelicans, Suns’ın biraz dramatik olmaktan fazlasını yaptığını açıkça düşünüyor ve zaten içten bir hoşnutsuzluk edindi Phoenix için ilk tur playoff serileri sırasında Geçen sezon. Ve sırf ateşe körük olsun diye Pazar günü yine birbirleriyle oynarlar.

İki takımın birbirine dayanamayana kadar her gece kapalı bir alanda çok fazla zaman geçirmesiyle rekabet böyle doğar. Genellikle çok sakin ve kendine hakim olan CJ McCollum bile maç sonrasında söyleyecek bir şeyleri vardı.

“Topu smaçlamamızı istemiyorlarsa savunmaya geri dönmeleri gerekiyor” dedi. “Savunmaya geri dön.”

Burada izlenmesi gereken önemli bir alt plan, Jose Alvarado’nun Chris Paul’e karşı olmasıdır. Alvarado, geçen yılki play-off’larda Paul’ün derisinin altına girdi ve Paul, onu aile mücevherlerine dümdüz tekmeleyerek karşılık verdi. Cuma günü CP3, Alvardo’nun kaburga yaralanmasını hedef aldı.

Alıngan Pelicans guardı daha sonra doğruca Paul’ün maçın sonrasına gitti ve komik bir dönüşle, New Orleans’ın maskotu Pierre the Pelican’ın tüy gibi kucaklaşmasıyla sakinleşmesi gerekti.

Oyundan sonra Alvardo, Paul’ün adını ağzına bile almıyordu.

O kişi oynuyorsa ben de oynuyorum dedi.

Ve unutmayın, Cuma günkü maçta Paul ve Suns’a katlanamayan Herb Jones bile yoktu.

Her iki tarafta da açıkça çok fazla kırgınlık var. Ve şimdi, geçen yılın aksine, bu iki takım Batı’da bir numara olmak için yarışıyor.

Suns ve Pelicans, sadece ilk turda değil, playofflarda da pekala tekrar karşılaşabilir. Ama önce, kesinlikle izlenmesi gereken bir TV olacak bir savaş için Pazar günü New Orleans’ta başka bir randevuları var.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir