Giannis, Damian Lillard Takasına Yanıt Verdi

Giannis, Damian Lillard Takasına Yanıt Verdi

Bucks yıldızı Giannis Antetokounmpo, 2021 şampiyonluk takım arkadaşı Jrue Holiday’in takaslandığı Damian Lillard takasına tepki gösterdi.

Giannis, bir şampiyonluk daha kazanmanın her şeyden önemli olduğunu açıkça belirtti ancak Tatilin kaybına da yansıdı.

Giannis, “Jrue benim ömür boyu kardeşim olacak” dedi. B/R’den Chris Haynes’e söyledi. Onun ailesini seviyorum. Onu seviyorum. Onu takdir ediyorum. Ona en iyisinden başka bir şey diliyorum. Antetokounmpo B/R’ye “Beni kral şampiyonluğuyla kutsadı” dedi. “Finallerin 5. maçında o büyük hırsızlığı yapan oydu. Onunla defalarca savaşmaya gittim. F-k basketbol. Medya saçmalığını siktir et. Bu adam ömür boyu kardeşim ve her zaman da böyle kalacak. Gittiği yerde başarılı olacak.”

Tüm bunları söylerken Giannis, kendisiyle aynı hedefi paylaşan, şampiyonluk kalibresinde bir oyuncuyu daha aramıza katmaktan heyecan duyuyor.

“Şimdi aynı zamanda Dame’a sahip olacağım için heyecanlıyım” dedi. “Bize şampiyonluk şansı veriyor. Onun kalitesinde bir oyuncuyla oynayacağım için heyecanlıyım. Uykusunda gol atabilir ve ışıkları söndürebilir.

“Milwaukee şehri için hem acı hem tatlı bir gün. Harika bir oyuncu olan Dame’ı alırsınız ama harika bir adamı kaybedersiniz. Jrue bizi vaat edilen topraklara götürdü. Şu anda 10 yılım var. Bunun bir iş olduğunu biliyorum. Günün sonunda Jrue ömür boyu kardeşim olarak kalacak. Çevremde bulunduğum en iyi insanlardan biri. Ama şampiyonluğu kazanma hedefine odaklanmalıyız. Dame bunu istiyor. Kazanmaya aç ve bizi zorlayacak. Onu takımımızda görmekten çok mutluyum.”

Dame’ın satın alınması, iki kez MVP olan oyuncunun Milwaukee’de uzun vadede kalma şansını da artırıyor.

Milwaukee artık Giannis, Lillard, Brook Lopez, Khris Middleton ve Bobby Portis gibi akıllarında tek bir hedef olan çok sayıda tecrübeli oyuncuyla övünüyor.

Haynes, “Anlaşma açıklandığında Lillard’ın aldığı ilk mesajlardan biri Antetokounmpo’dandı” diye yazdı.

“Şu yazıyordu: “Haydi bu kahrolası şampiyonluğu kazanalım.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir