Ev sahipleri Pan American Paralympic eleme açılışında bölünmüş sonuçlar alıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Ev sahipleri Pan American Paralympic eleme açılışında bölünmüş sonuçlar alıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Kanada takımları, 2023 ParaVolley Pan Amerika Bölge Şampiyonası’nın açılış gününde farklı sonuçlar elde etti, erkekler takımı yeni gelenler Arjantin’i 3-0 (25-11, 25-17, 25-11) kazanırken, kadınlar kaybetti. Salı günü Saville Community Sports Center’da Amerika Birleşik Devletleri’nin Paralimpik şampiyonlarını yöneten beş set (21-25, 18-25, 25-16, 25-17, 15-12) mücadelesi.

Dört erkek takımı bir Paralimpik rıhtımı için yarışırken, Kanada ve ABD kadınlar tarafında Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda yer almak için mücadele ediyor.

Kanadalılar, kendi sahalarında aldıkları galibiyetle turnuvaya iyi bir başlangıç ​​yaptı. Arjantin, deneyimli bir Kanada tarafına karşı attığı bir dizi sayı ile ilk maçlarında iyi bir mücadele verdi. Günün erken saatlerinde Brezilya, ABD ile zorlu karşılaşmasını 3-1 (25-20, 22-25, 25-19, 25-23) galibiyetle tamamladı.

“Kazanarak başlamak her zaman iyidir. Biraz rekabet etmedik, bu yüzden ‘W’ ile başladık ve bunu ileriye taşımak istiyoruz. Arjantin’in tonlarca uluslararası deneyimi yok, bu yüzden bazen kavgacıydı ve normalde gördüğünüzden daha az geleneksel sistem oyunuydu. Kanada kaptanı Doug Learoyd, “Bu yüzden odak daha çok bizim tarafımızda ve bugün iyi bir iş çıkardık” dedi.

Kanadalı kadın takımı, 2-0’lık güçlü bir başlangıçtan sonra ivme kaybettiği için gün azalan bir şekilde sona erdi, ancak United ile beş maçlık serilerinde ikinci maçlarına giderken oyunlarındaki pozitifleri inşa etmeyi umuyorlardı. Devletler.

“Bu bizim için çok şey ifade ediyor. Bu beş maçın ilk maçı ve final gibi oynadık. Enerjiyi veya yoğunluğu korumanın bir sorun olacağını düşünmüyorum, bence bu bazen sakin kalmanın bir yolunu bulmakla ilgili. 2-0 öndeyken kaybetmek zor ama beşinci sette gösterdiğimiz mücadeleden gurur duyuyorum. Kanada kadın takımı baş antrenörü Nicole Ban, “Orası, biraz güç ve enerji alıp oyun planımızı uygulamaya geri dönmemiz gereken yer” dedi.

Brezilya ve Arjantin yerel saatle 14:00’te oynayacakları için Çarşamba günkü program bir Güney Amerika derbisi ile başlayacak. Kadınlar turnuvasında Kanada ve ABD’nin ikinci maçı saat 16:40’ta oynanacak, ardından Kanada ve ABD arasındaki Kuzey Amerika erkekler karşılaşması saat 19:00’da oynanacak.

Fotoğraf kaynağı: Voleybol Kanada

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir