Teklif Edilen Takas, Darius Garland’ı Damian Lillard karşılığında Portland’a Gönderiyor

Teklif Edilen Takas, Darius Garland’ı Damian Lillard karşılığında Portland’a Gönderiyor

Şu anda NBA’de yeteri kadar yıldıza yıldız takası yok ve kazan-kazan olacak tek şey, Darius Garland takası için Damian Lillard.

Bu oyuncuların her ikisi de kendi takımları Portland ve Cleveland tarafından çok değerli ancak bu aynı zamanda takasın değerli olacağı anlamına geliyor.

Cavs, playoffların ilk turunda Knicks’e yenildi ve erken ayrılmalarının ana nedenlerinin deneyim ve derinlik eksiklikleri olduğu açıktı.

Ekibin daha isabetli şutörler ekleyerek Mitchell’i tamamlaması gerekiyor. Isaac Okoro (yüzde 30,8) ve Cedi Osman (yüzde 30,0) gibi oyuncular ilk turda arkın ötesinde mücadele etti, bu nedenle Knicks, Garland ve Mitchell’i kolayca yavaşlatmayı başardı. Lillard bu sezon sahadan yüzde 46.3 ile oldukça verimli bir şut çekerken, 32.2 sayı ve 7.3 asist ortalamaları yakaladı.

Garland, etkileyici bir ilk dört NBA sezonu geçirdi. Normal sezonda 21.6 sayı, 2.7 ribaund ve 7.8 asist ortalamaları yakalayan guard, zaman zaman Donovan Mitchell’in yokluğunda büyük bir adım attı.

O ve Mitchell birlikte oldukça başarılı bir ilk yıl geçirdiler ancak ilişkileri gelişmeye devam edecek olsa da Mitchell Cleveland’da uzun süre kalamayabilir.

“Cleveland için formülün değişmesi gerekmiyordu; Lillard’ın gelişiyle turboşarjlı olurdu” B/R’ler Zach Buckley yazdı.

“Onun ve Mitchell’in aynı geri sahada olması, gerçekleşmiş bir hile kodu gibi geliyor.”

Artı, Lillard gibi yüksek kalibreli bir oyuncuya sahip olmak, Cleveland’ı anında şampiyonluk sohbetine yükseltirdi.

32 yaşındaki Lillard, genç oyuncularla yeniden inşa etmeye karar verirlerse Portland’da kalmayacağını açıkça belirtti ve çip arzusunu fazlasıyla netleştirdi.

Lillard’ın konuşma şekline bakılırsa, Blazers yara bandını sökmeli ve bu yaz yollarını ayırmalı.

Portland, Anfernee Simons ve Shaedon Sharpe gibi sağlam oyuncuları içerebilecek bir yeniden yapılanma planlamak istiyorsa, 23 yaşındaki Garland ile sözleşme imzalamak mükemmel olurdu.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir