En Son NBA Ticaret Söylentileri

En Son NBA Ticaret Söylentileri

Artık sadece iki takım kaldığına ve yaz hızla yaklaştığına göre, NBA takas söylentileri tüm hızıyla devam ediyor ve hakkında bazı ilginç teklifler var.

En son dedikodulara ve dedikodulara bir göz atalım.

JAYLEN KAHVERENGİ

Jaylen Brown’ın 8-23 şut çektiği Celtics sezonunun ideal olmayan bir şekilde sona ermesinin ardından, takas söylentileri çok fazla.

Atıcı, 2024’teki serbest oyuncu döneminden önce C’lerle kalmayı taahhüt etmedi ve yeniden imza atarsa, bu yaz beş yıllık 295 milyon dolarlık bir süper maksimum kontrat için uygun olacak.

The Ringer’dan Kevin O’Connor, Brown’ın Blazers yıldızı Damian Lillard için adil bir takas olacağına inanıyor.

“Lillard, Brown’dan çok daha güçlü ve hem topsuz şutör olarak gelişebildiği hem de gerektiğinde ilk pas rolüne bürünebildiği için hücumda daha fazla çok yönlülük getiriyor.” dedi O’Connor.

Bu başarısız olursa, O’Connor’ın Boston’u dikkate almaya teşvik ettiği başka bir seçeneği vardır.

“…Celtics, Portland takası için farklı bir temel de düşünmeli: Anfernee Simons için Brown’dan Blazers’a ve hayır. 3 seçim, ”diye yazdı O’Connor. “Simons, Lillard’dan daha az oyun kurucu ama bu sezon Lillard’ın kaçırdığı maçlarda gösteriyi yönettiğinde maç başına 30 sayı atan süper verimli sınırda bir oyuncuydu. Simons ayrıca Brown’dan daha çok pas veriyor.”

Yaklaşmakta olan lüks vergi kuralları ve bunların en gaddarının 2024-25 sezonunda devreye girmesiyle, Brown’ı takas etmek akıllıca bir hareket olurdu çünkü açıkça, o ve Jayson Tatum öyle değil.

JOHN DUVARI

32 yaşındaki John Wall bu sezon NBA’de bir dakika bile oynamadı, bu yüzden yeteneklerini başka yerde kullanmak zorunda kalabilir.

Avustralya, Güney Doğu Melbourne Phoenix’teki bir NBL takımı, beş kez All-Star olmuş bir oyuncuyu önümüzdeki sezon için askere alma listelerine ekledi, Michael Randall Herald Sun bildiriyor.

Phoenix’in CEO’su Tommy Greer, takımın gözünün Wall’a veya NBA’de oynamış ve şu anda EuroLeague’de oynayan Avustralyalı Dante Exum’a dikildiğini doğruladı.

Greer, “Dante veya John NBL’de oynamaya hazır olsaydı, elbette bunu kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapardık,” dedi.

Olmazsa, Dwight Howard’ın eski Wizards takım arkadaşını Tayvan’daki Taoyuan Leopards’a almaktan fazlasıyla mutlu olacağından eminiz.

GORDON HAYWARD

Bu sezon dışında Philly ile ilgili en büyük soru işaretlerinden ikisi, James Harden’ın ayrılıp ayrılmayacağı ve Tobias Harris’in sona eren 39.3 milyon dolarlık sözleşmesinin ne olacağı.

Sixers’ın muhabiri Adam Aaronson, 76ers’ın Charlotte’un emektar oyuncusu Gordon Hayward’ı hedef alması gerektiğini öne sürdü.

Aaronson, “Charlotte Hornets bana da sıçradı” The Rights to Ricky Sanchez podcast’inde söyledi. Harris’in anlaşmasından yaklaşık 8 milyon dolar daha ucuz olan, süresi dolacak bir sözleşmede Gordon Hayward’a sahipler. Sixers’ın daha güvenilir top hakimiyetine ihtiyacı olacağından, Harden yürürse Hayward bir hedef olarak çok mantıklı olur.”

Hayward en iyi döneminde harikaydı ama bir dizi çok talihsiz sakatlık bu süreyi kısalttı.

Forvet, bu sezon sahadan yüzde 47.5 şut ortalamasıyla 14.7 sayı, 4.3 ribaund ve 4.1 asist ortalamasıyla Philly için sağlam bir kıdemli oyuncu olacaktı.

CAM JOHNSON

Brooklyn, James Harden’ı almak için bir yığın seçimi takas etti ve bu açıkça işe yaramadı ama The Athletic, takımın yeteneklerinin bir kısmını geri almasına izin veren bir takas önerdi.

Teklif edilen takasta Rockets, Cam Johnson’ı KJ Martin, Jae’Sean Tate, 2023’teki 4. sıra ve gelecekte iki ilk seçim (Nets’in kendi 2024 birincisi dahil) karşılığında alacaktı.

“Aslında Rockets, bir süredir gıpta ettikleri çok yönlü, iki yönlü bir kanat olan Johnson’ı ele geçiriyor.” Kelly Iko yazıyor. “Hem Johnson hem de giden Martin sınırlı serbest oyuncular olabileceğinden, burada biraz yaratıcılık uygulanması gerekecek, ancak bu el ele bir uyum. Johnson, ön sahada Jabari Smith Jr.’ın yanında yer alır ve Houston’a çok ihtiyaç duyduğu şut desteğini verirdi.”

KYRİE IRVİNG

Kyrie’den bahsetmeden nasıl takas söylentileri yazabiliriz? NBA dünyasının geleceği hakkında spekülasyon yapmayı bırakmasını rica etmesine rağmen, etrafta hala pek çok söylenti var.

Hepimiz Lakers’ın Kyrie’den bahsettiğini duyduk ve bu LeBron’un seveceği bir şey ama görünüşe göre LeBron bu konuda oldukça yalnız.

Bir genel menajer, “Lakers’ta ya da ön büroda olsaydım mesajı pek beğenmezdim” dedi. Heavy Sports’a anlattı Irving’in sezon sonrası iki Lakers maçına katılması hakkında. “Onlardan ‘Gidip Kyrie’yi almalıyız’ gibi ezici bir duygu yok. Sadece LeBron.”

Dallas, Kyrie ve D’Angelo Russell merkezli bir takasa da hiç hevesli değil. Bu yüzden Irving’in bir sonraki hamlesi için yemlenmiş bir nefesle bekleyeceğiz.

KARL-ANTHONY TOWNS

Bu yılın başlarında Knicks’ten Karl-Anthony Towns’a çok ilgi var gibi görünüyordu, ancak Sport New York’tan Ian Begley’e göre, takımın ilgisi “biraz azaldı”.

Towns, son dört sezonun üçünde en fazla 50 maçta forma giydi ve NBA’de geçirdiği sekiz sezonda üç playoff maçına çıktı.

Timberwolves uzun adamı ayrıca bu sezon kariyerinde en az ribaund (8.1) ve ikinci en az sayı (20.8) ortalamasına sahipti.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir