En Çılgın NBA Takas Söylentilerinden Bazılarını Yatağa Koymak

En Çılgın NBA Takas Söylentilerinden Bazılarını Yatağa Koymak

Takas için son tarih heyecan verici bir şekilde yaklaşıyor ve etrafta tamamen saçma söylentiler dolaşıyor, ancak bu söylentilerin doğruluk payı var mı?

Ortalıkta dolaşan en büyük söylentilerden biri, Warriors’ın yıldız veterinerleri (gelecekteki Hall of Famer’lardan bahsetmiyoruz bile) Draymond Green ve Klay Thompson’ı takas etmesiyle ilgili.

Uzun süredir NBA’de yer alan Brian Windhorst Çarşamba günü doğrulandı Spor Merkezi Dubs’un Draymond veya Klay’i takas etmekle “ilgisi yok”.

Bu mantıklı çünkü Green 100 milyon dolarlık dört yıllık anlaşmanın yalnızca ilk yılında yer alırken Thompson bu sezon 43,2 milyon dolar kazanacak; herhangi bir takım bunu nasıl karşılayabilir?!

Windy, Warriors’ın kıdemli guard Chris Paul veya Andrew Wiggins’i takas süresinden önce transfer etmeyi düşünebileceğini söyledi.

Ancak Warriors antrenörü Steve Kerr, The Point God ile yollarının ayrılması fikrine pek sıcak bakmıyor.

“Bundan daha iyi oyuncu bulamayacağız” [Chris Paul & Gary Payton II] bir takasta,” dedi Kerr. 95.7 Oyun Çarşamba günü. Yeteneğinizi bu seviyeye yükseltebileceğiniz bir anlaşma yapmak son derece nadirdir.”

Ortalıkta dolaşan bir diğer ÇILGIN söylenti Jimmy Butler’ın Miami’den takas edilmesiyle ilgili.

Söylenti o zaman alevlendi ESPN‘den Kendrick Perkins bu hafta şunları söyledi: “Miami Heat ve Jimmy Butler’ın kendi yollarına gitme zamanı geldi.”

Basketbol izleyen herkes Butler’ın Heat için kan döktüğünü ve bu kültürün kültürünü bilir ve menajeri Bernie Lee de bunu açıkladı.

“Basitçe söylemek gerekirse, asla hiçbir yere gitmiyor.. HİÇ. Miami’de bir şampiyonluk kazanacak” dedi. Lee dedi ki Perkins’e yanıt olarak.

Nets’in en iyi oyuncusu Mikal Bridges’in Brooklyn’den takas edilebileceğine dair dedikodular da ortalıkta dolaşıyordu, ancak içeriden biri olan Michael Scotto bunu kapattı.

Lig kaynakları, “Son zamanlarda Houston Rockets, Bridges’e ticari ilgi gösteren takımlar arasında yer aldı” dedi ÇemberlerHype. “Houston, Brooklyn’in James Harden takasından kalan kullanılmamış draft haklarının bir kısmını geri göndermeye hazırdı, ancak görüşmeler hiçbir zaman bu aşamaya gelmedi çünkü Nets, Houston sorduğunda Bridges için herhangi bir şey yapmayı reddetti.”

DAHA FAZLA OKUYUN: Damian Lillard, Portland’daki İlk Maçından Sonra Açılışı Yaptı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir