Dwight Howard, Draymond Punch Videosunu Kimin Sızdığını Düşündüğünü ve Maliyetinin Ne Kadar Olduğunu Açıkladı

Dwight Howard, Draymond Punch Videosunu Kimin Sızdığını Düşündüğünü ve Maliyetinin Ne Kadar Olduğunu Açıkladı

NBA dünyası, Draymond Green’in Jordan Poole’u Warriors antrenmanında enayi yumruklarkenki inanılmaz görüntüleri karşısında şoka uğrayalı bir hafta oldu. Draymond olaydan dolayı ceza olarak sadece para cezası almasına rağmen, herkes tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışmak için neler olduğuyla ilgili ayrıntılar üzerinde spekülasyon yapıyor.

Herkesin (Warriors’ dahil) aklında kalan soru, videoyu TMZ’ye kimin sızdırdığı..ve neden? Önde gelen teori, bir Warriors stajyerinin, görüntüler için yıllık maaşının 3 katını kazanmaya devam etmesi, ancak kimsenin kesin olarak bilmemesidir.

Dwight Howard, bu hafta BS w/ Jake Paul podcast’inde Jake Paul’a katıldı ve Draymond Green’in enayi yumruklayan Jordan Poole’un görüntülerini paylaştı. Dwight, ‘kahretsin, artık herkes evde neler olup bittiğini biliyor gibiydi’ dedi ve ‘Bu kısmın dışarı çıkması hoş değil… Kim sızdırdıysa, gerçekten berbat bir şey’ diye ekledi.


Jake Paul, ‘Her antrenmanı tekrar izleyebilmek için çeken bir çeşit stajyer yok mu? Kesinlikle stajyerdi, değil mi?’ Dwight Howard ‘evet, bu doğru’ diyerek kabul etti. Ancak çoğu zaman o stajyerin kim olduğunu bilemeyebilirsiniz. Sanırım video kaseti alması için stajyere çok para ödediler.’

Dwight, videonun başlangıçta tahmin edilen 50 bin dolarlık fiyat etiketinden daha fazlasına satıldığını duyduğunu söyledi. Eski bir TMZ çalışanı, şirketin geçmişte nasıl çalıştığına bağlı olarak bunun için 50 bin ila 100 bin dolar arasında ve ‘150 bin dolardan fazla’ bir yerde ödeme yapacaklarını tahmin ediyordu.

Howard, birisinin NBA’de Golden State Warriors, son şampiyonlar ve ligdeki en değerli NBA organizasyonlarından biri ile olan işini sadece 50.000 $ karşılığında bırakmasının çılgınca olacağını belirtti. Bay Area’da verilen ortalama maaşlardan daha yüksek.

Warriors’ın sızıntıyı araştırdığı bildiriliyor, bu nedenle stajyerin 150.000 dolarlık fiyat etiketinin buna değdiğini umması gerekecek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir