Dünya ParaVolley Günü 2023 > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Dünya ParaVolley Günü 2023 > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Dünya ParaVolley Günü tarihinde kutlanır 24 Nisan 1981’de Almanya’nın Bonn şehrinde altı Avrupa temsilcisi ülke arasında düzenlenen bir toplantıda Dünya ParaVolley’in resmi olarak oluşturulmasını onurlandırmak için.

Dünyanın dört Bölgesinde de üyeliğe sahip bağımsız bir uluslararası federasyon olarak World ParaVolley, zamanlarını ve uzmanlıklarını ParaVolley’in geliştirilmesine ve onu en önemli ve popüler Para sporlarından birine dönüştürmeye adamış öncü gönüllüler tarafından inşa edilmiştir.

Bu yıl Dünya ParaVolley Günü, Dünya ParaVolley Ödüllerinin dördüncüsübireylerin yıllar içinde ParaVolley’e yaptıkları önemli katkılardan dolayı resmi olarak tanındığı yer.

“Uluslararası Dünya ParaVolley Günü’nün dördüncü yılında, Dünya ParaVolley topluluğundan bireylerin çabalarını ve başarılarını takdir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

“2023 alıcı listesine girenler gibi insanlar olmasaydı, organizasyon çok daha az gelişmiş ve gelişmiş olurdu.

“2023 ödülleri, yıllar boyunca katkıların yapıldığı çeşitli alanları gösteren beş sporcu, dört Uluslararası Teknik Görevli, iki yönetici ve bir koçtan oluşuyor. Onları selamlıyoruz!”

– Dünya ParaVolley Başkanı Barry Couzner OAM

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir