Dwayne Wade, Florida’dan Ayrılmasının Gerçek Nedenini Açıkladı

Dwayne Wade, Florida’dan Ayrılmasının Gerçek Nedenini Açıkladı

Heat efsanesi Dwayne Wade, Florida’daki ailesini etkileyen sorunlar ve neden taşınmak zorunda kaldığı hakkında konuştu.

LGBTQ+ topluluğunu etkileyen yasalar ve politikacılar, Wade’in Güney Florida’nın artık “ziyaret etmek için güzel bir yer ama ben orada yaşamak istemem” haline geldiğini söylemesinin ana nedeniydi.

Wade’in 15 yaşında transseksüel bir kızı var, Zaya ve yakın tarihli bir röportajda Florida’nın ailesinin tamamen kabul edildiği bir yer olmadığını açıkladı.

“Pek çok insan bunu bilmiyor,” Wade Rachel Nichols’a Headliners’tan bahsetti. “Sadece kişisel, bireysel kararlar değil, ailem için kararlar vermeliyim.

“Yani, tabii ki, vergi [situation] Harika. Wade County’ye sahip olmak harika. Ama ailem orada kabul görmez ve rahat etmezdi. Ve orada yaşamamamın sebeplerinden biri de bu.”

Florida valisi Ron DeSantis ve eyalet düzeyindeki milletvekilleri, reşit olmayanlara cinsiyeti onaylayan bakım sağlamayı suç sayan yeni bir yasanın yanı sıra aileleri olumsuz yönde etkileyen sözde “Eşcinsel Deme” yasa tasarısı da dahil olmak üzere tartışmalı yasaları onayladı. Wade’in.

41 yaşındaki oyuncu 2019’da emekli oldu ve forma numarası da Miami takımı tarafından emekliye ayrıldı.

Wade, Heat ile üç şampiyonluk kazandı ve 13 kez All-Star oldu ve bu yıl Naismith Memorial Basketbol Onur Listesi’ne girecek.

Miami’nin Çarşamba gecesi play-off’ların ikinci turuna yükselmek için ilk seribaşı Bucks’ı elemesini izlediğine hiç şüphe yok.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir