Draymond Green, Steph Curry’nin İnanılmaz Uzun Ömürünün Sırrını Açıklıyor

Draymond Green, Steph Curry’nin İnanılmaz Uzun Ömürünün Sırrını Açıklıyor

Draymond

Draymond Green, Steph Curry’nin olağanüstü kariyerinin daha az takdir edilen yönlerinden birine ışık tuttu.

35 yaşında olan ve hala gücünü koruyan Curry’nin dikkat çekici uzun ömürlülüğü, yalnızca LeBron James ve Chris Paul gibi yıldızların erişebileceği bir başarıdır. Green’e göre Curry’nin kalıcı başarısının temel bileşeni oyuna olan sarsılmaz tutkusunda yatıyor.

“Etrafında olabileceğin en özel insanlardan biri ve Steph’e baktığınızda gülümsüyor, o altın çocuk, o bunların hepsi ama hepsinin altında yanan, öfkeli, asla ölmeyen bir tutku var. ” Yeşil Sirius XM NBA Radyosunda söylendi.

“İster ağırlık salonunda, ister basketbol sahasında olsun, şimdiye kadar hiç kimseyi görmediğim kadar sıkı çalışıyor… Yaşı yenmeye çalışıyor! Her gün gelip onu izliyorum ve sanki bu adam çok çalışmaya devam ediyormuş gibi. Bu adam yaşı yenmeye çalışıyor. Hepimiz Zaman Baba’nın yenilmez olduğunu biliyoruz ama şu anda bu zorlukların üstesinden geliyoruz.

Curry, 2022-23 sezonunda mükemmel bir sezon geçiriyor ve bu sezonda %49,3 saha içi ve %42,7 uzak mesafeden şut atarak 29,4 sayı, 6,3 asist ve 6,1 ribaund ortalamaları yakaladı.

DAHA FAZLA OKUYUN: Damian Lillard, Boşanma Başvurusuna Yanıt Olarak Uzaklaştığı Eşi Tarafından Şiddete Uğradı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir