Draymond Green, Knicks Hayranlarını Acımasızca Kızarttı

Draymond Green, Knicks Hayranlarını Acımasızca Kızarttı

Draymond Green nadiren kendini tutuyor ve son zamanlarda onun seçtiği sözleri Knicks taraftarları alıyor.

Trae Young ile Hawks yıldızının 2021 playoff’larında Madison Square Garden’da kötü adama dönüşmesi hakkında konuşan Green, Knicks hayranlarına geldiğinde duygularını dile getirdi.

“Her şeyin doğduğu yer gerçekten de Knicks’e karşı seriydi. Green, Young’a New York’taki herkes, Knicks hayranları f—— hayal görüyor ve sefil durumda. onun podcast’i. “Ben de New York’u seviyorum, bu yüzden beni kendi şehrinizden yasaklamayın. Ama sıkı bir hayran kitlesi.

“Bahçeye giriyorsun, şutları vuruyorsun, selam veriyorsun ve bu şutları yapman gerektiğinde, yapıyorsun, her oyunu yapıyorsun ve şu anda izlemeye ve dikkat etmeye devam ederken gerçekten düşündüğüm şeyi yapıyorsun. buna göre sen tam anlamıyla bir Şovmensin, ama yine de ters yüz edildi ve tekrar konuşuyorsun [about] gündemler – bu kötü adam olmaya.

“Bunu ilk söyleyen ben olacağım, kötü adam olmak berbat bir şey. Hiç eğlenceli değil. Ama sana karşı geldiğinde ya pes edersin ya da karşı çıkarsın, içine girersin.”

Young, “kötü adam statüsüne” inanmadığını ve bunun yerine “F*ck Trae Young” tezahüratlarından zevk almayı seçtiğini söyleyerek farklı bir yaklaşıma sahipti.

“Benden ne yapmamı istersiniz? Sadece hopluyorum,” dedi. Kalabalığa bir şey söylemedim, eğilmedim, ‘Burası F kadar sessiz’ demedim, henüz hiçbirini söylemedim. Beni nasıl koruduklarını ve hayranların nasıl tepki verdiğini gerçekten oynadım. Oynamaya, kazanmaya, şov yapmaya çalışıyorum ve taraftarlar buna dahil olmak istiyor.

Young, 2021’de Knicks’i yenip Doğu Konferansı finallerine yükselerek son kahkahayı attı. Ancak, Hawks o zamandan beri ilk turu geçemedi.

Chris Paul

Zaten Steph Curry’nin bulunduğu bir Warriors takımına uyum sağlama yeteneği söz konusu olduğunda Chris Paul’ün şüpheleri var.

Bu şüphecilerden biri, yakın zamanda Showtime Basketbol’da şu soruyu soran eski Suns yöneticisi ve ESPN kişiliği Amin Elhassan:

“Chris Paul, senin artık Chris Paul olmadığın rolünü kabul etmeye hazır mı?” Elhassan dedi. “Oraya girersin, top zamanın %80’inde senin elinde olmaz.”

Eski NBA All-Star’ı Paul Pierce daha sonra Elhassan’ın puanını ekledi.

Pierce, “Bu, Chris’in kariyerinin en zor yıllarından biri olacak,” dedi.

“… Tüm kariyerin boyunca ilk beştesin, top senin elinde. Şimdi, yedek kulübesinden çıkmak için zihinsel olarak – ve daha yaşlısın – ayarlama yapmalısın. Bu farklı bir hazırlık türüdür. … Daha yaşlı bir oyuncu olarak bu zor.”

Bir başka karmaşıklaştırıcı faktör, Chris Paul’ün yedek kulübesinden inme konusundaki bariz isteksizliği olacaktır.

O kesinlikle ilk yaşlanan yıldız olmazdı yeni rolünü kabullenmekle mücadele etmek.

Tüm bunların nasıl sonuçlanacağını yalnızca zaman gösterecek.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir