Doktor, Draymond Green’in Rudy Gobert’i Kısıtlamasının Neden Bu Kadar Tehlikeli Olduğunu Açıklıyor

Doktor, Draymond Green’in Rudy Gobert’i Kısıtlamasının Neden Bu Kadar Tehlikeli Olduğunu Açıklıyor

Bir Doktor, Draymond Green’in Rudy Gobert’i şiddetli bir şekilde boğması ve bunun neden bu kadar tehlikeli ve endişe verici olduğu hakkında konuştu.

Bazı NBA hayranları Green’in ‘NBA’deki en iyi MMA dövüşçüsü’ olduğu konusunda şakalar yapıyor, ancak MD Dr. Brian Sutterer bunun gülünecek bir şey olmadığını düşünüyor.

“Tüm bu sekansla ilgili en endişe verici şeylerden birinin, Draymond’un başlangıçta sadece ön kolu önde olacak şekilde içeri girip Gobert’in boğazının ön kısmına vurması olduğunu dürüstçe söyleyeceğim.” dedi Sutterer. “Buradaki biyodijital aracımıza baktığımızda, bu gırtlakta, trakeada ve hatta dil kemiğinde çok fazla travmaya neden olabiliyor.”

Sutterer, “Dolayısıyla, Draymond’un içeri girdiği ve ön kolunun gırtlaktaki Adem elmasının öne doğru kareye çarptığı o ilk an, boynun ön kısmındaki bu laringeal yapılarda doğrudan travma kırığı ile sonuçlanabilir,” dedi. söz konusu.

Green’in Gobert’in boynunu nasıl tuttuğunu ve yaptığı sürükleme hareketinin büyük endişe verici olduğunu açıklamaya devam etti.

Sutterer şöyle devam etti: “Bunun bir sonraki kısmı, gerçekten dehşet verici ve izlemesi berbat olan şey, Draymond’un Gobert’i nasıl da basitçe boynundan sürüklemeye çalışmasıdır,” diye devam etti Sutterer. “Yani, burada kollarını boynunun altına kaldırmış, bu farklı boğulma pozisyonları hakkında konuşacağız, ancak büyük bir insan olan Gobert’i boynundan sürüklemeye devam ediyor, bu da başlı başına tehlikeyi artıran bir şey. burada yapılıyor.”

Sutterer, MMA sporcularının bu pozisyonlara girmek için birbirleriyle boğuştuğunu, ancak Green’in herhangi bir uyarı yapmadan doğrudan bu pozisyona girip bu tür baskı uygulamasının Gobert’in bayılmasına neden olabileceğini açıkladı.

Sutterer, “Baskıyı yeterince uzun süre ve yeterince sert tutarsanız, beyne giden kan akışını tehlikeye atarsınız” diye devam etti. “Beynin kan akışı bozulduğunda, eninde sonunda tepki olarak bilincinizi kaybedersiniz. Bilincini kaybedersin ve bayılırsın.

DAHA FAZLA OKUYUN: Kelly Oubre Jr.’ın Araba Kazası Soruşturması Tuhaf Bir Şekilde Geliyor

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir