Derrick White, NBA Finallerinde Steph Curry’yi Korumanın “Sürekli Paranoya” Olduğunu Söyledi

Derrick White, NBA Finallerinde Steph Curry’yi Korumanın “Sürekli Paranoya” Olduğunu Söyledi

JJ Redick, 2021-22 NBA Finalleri sırasında kendi sahasında Steph Curry’yi korumanın nasıl bir şey olduğunu soran Derrick White’a kesinlikle bazı kabuslar yaşattı. dijital ses dosyası Geçenlerde.

O kader 4. Maç, Boston evindeydi ve liderdi ve oldukça kendinden emin görünüyordu, ancak sonlara doğru işler biraz sarsmaya başladı.

White, “O maçı kazandık, seriyi kazandığımızı düşünüyorum ama maçın tamamını kazanıyorduk,” dedi. “Liderlik yapmak, yapmamız gerekeni yapmak ve ardından maçın sonunda bize biraz pahalıya mal olan o birkaç anı yaşamak, bizi paramparça etti demek istemiyorum ama bundan asla geri adım atamadık.”

“Steph o maç özeldi. Tüm finaller boyunca tutarlılığı benim için etkileyiciydi ve sanki o sahnedeymiş gibi, bunu daha önce yaptı ve hiçbirimiz bunu daha önce yapmamıştık…Bence onlar için büyük bir avantajdı ve hepimizin ondan öğrendiği ve geliştirdiği bir şeydi. .

“Ekranlarda onu kovalamak ve vazgeçmesini sağlamak, hala tüm dizi boyunca peşinden koşmak ve bu benim gözlerimi sevmeye yöneltti, o seviyeye ulaşmak için üzerinde çalışmam gereken şeyler üzerinde çalışmam gerekiyor.”

Curry, 4. maçta mutlak bir canavardı ve 40 dakikada 14’te 26 şutta 43 sayı, üçte 7’de 14, on ribaund ve dört asist yaptı ve bunu şimdiye kadar oynadığı en sevdiği oyunlardan biri olarak tanımlıyor. Beyazlı rakibi için, Curry için olduğu kadar yüksek bir sıralamaya sahip görünmüyor.

White, “‘Steph nerede?’ sadece 48 dakika,” dedi. “Her zaman nerede olduğunu bilmelisiniz ve sadece onu sahada bulmaya ve hayatını zorlaştırmaya çalışıyorsunuz ve bu yüzden sahada nerede olduğuna dair zihinsel bir gerginlik var.

“Açıkçası, onların hücum şekli ve hücumu etkileme şekli, örneğin, o kadar fazla ciddiyetiniz var ki bu, diğer herkes için de başkalarının bir şeyler açmasını sağlıyor.

“Öyleyse sadece Steph’i bul. Ekrandan mı çıkıyor? Top onda mı? Top onda değil mi? Sanırım daha iyi bir kelime bulamayınca onu sınırlamaya ve yavaşlatmanın bir yolunu bulmaya çalışan bir paranoyadan başka bir şey değil.”

Boston’ın şu anda oynadığı yol, Beyaz’ın bu sezon şimdiye kadarki etkileyici 22-7’lik serisiyle playofflarda ve potansiyel olarak finallerde rekabet etmek için bir şans daha elde edecek gibi görünüyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir