Chicago Bulls, Zach LaVine İçin Ticaret Pazarını ‘Sessizce Ölçüyor’

Chicago Bulls, Zach LaVine İçin Ticaret Pazarını ‘Sessizce Ölçüyor’

Yahoo Sports’tan Jake Fischer’a göre Bulls, takımların şutör guard Zach LaVine’i almakla ilgilenip ilgilenmediğini görmek için piyasayı test ediyor.

Yahoo Sports’a konuşan lig kaynaklarının verdiği demeçte, “Hırslı yöneticiler gözlerini Portland ve Damian Lillard’dan ayırmayacak, ancak takımlarla temasa geçen ve sessizce Zach LaVine’deki ticari ilgiyi ölçen Chicago Bulls” dedi. Fischer yazdı. “Chicago’nun LaVine ile yollarını ayırmaya ne kadar istekli olduğunu veya hizmetleri için orantılı bir teklif alıp almadığını göreceğiz. LaVine’in beş yıllık, 215 milyon dolarlık kontratının bitmesine dört sezonu var ve birçok takım Bulls’un LaVine için çok yüksek bir değer biçtiğini belirtti – Washington’un nihayetinde Beal için elde edebileceğini aşması muhtemel bir değer.”

Sözleşme uzatmasının ne kadar büyük olduğu göz önüne alındığında Bulls, guard’a açıkça değer veriyor ve onun uzun vadeli potansiyelini görüyor.

Ancak sözleşmesi, maaş sınırının büyük bir bölümünü kaplıyor ve LaVine’in takımda olduğu son sekiz sezondaki sezon sonrası koşuları pek başarılı olmadı.

Minnesota uzun adamı Karl-Anthony Towns, LaVine’in çalışmalarının büyük bir hayranı.

“Hayatımda gördüğüm en iyi golcülerden biri. Ve ben bir golcüyüm, ”dedi Towns Rone ile Pat Bev Podcast Bu hafta. “Ben bir golcüyüm ve onun yaptığı saçmalıklardan bazılarını hiç görmedim. Ve baskı ya da hiçbir şey için hiçbir şey hissetmiyor. Bu sadece düz kova işi… Üç topu çok saf. Oyunu için çok çalıştı.”

Birçok kişi Bulls’un bunu havaya uçurması gerektiğini söyledi ancak kadroda DeMar DeRozan gibi yıldızlar varken bir sonraki hamlelerinin ne olacağını bilmek zor.

Heat ve Knicks ile Dallas gibi takımlar, bu yılın Şubat takas son tarihi civarında LaVine’e ilgi gösterdi, bu yüzden onun için kesinlikle bir pazar var gibi görünüyor.

Chicago’nun 28 yaşındaki oyuncuyu devam ettirmeye karar verip vermeyeceğini yalnızca zaman gösterecek.

2022-23 sezonunda 77 maçta LaVine, sahadan yüzde 48,5 ve üçlükten yüzde 37,5 şut oranıyla maç başına 24,8 sayı, 4,5 ribaund ve 4,2 asist yaptı.

DAHA FAZLA OKUYUN: Larsa Pippen, İlk Günlerde Marcus Jordan ile İlişkisini Nasıl Gizledi?

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir