Batı’da 10. Sıraya Düşen Savaşçılar Ticaret Yapmak İstiyor

Batı’da 10. Sıraya Düşen Savaşçılar Ticaret Yapmak İstiyor

Sezona başlamak için, Warriors’ın şampiyonluk sarhoşluğundan kurtulup tekrar yola çıkacağı varsayılmıştı.

Ancak şu anda sezonun yarısından fazlasına geldik ve Warriors Pazar günü 23-24’lük ezici bir rekorla Batı Konferansı’nda 10. sıraya gerilerken işler hala düzelmedi. Daha da kötüsü, son sekiz maçın beşini kaybettiler.

Bu, kazanmaya ve bunda büyük kazanmaya alışkın bir franchise. Bu nedenle, son ticaret tarihinden önce değişiklik yapmak istediklerine dair raporların su yüzüne çıkması şaşırtıcı olmamalı ve başlamak için en açık yer James Wiseman.

DAHA FAZLA OKUYUN: 2011 Smaç Yarışması Hileliydi ve Bunu Kanıtlayabiliriz

Fox Sports’tan Rich Bucher’a göre Warriors, genç uzun adama olan ilgilerini ölçmek için takımlarla temas kuruyor.

“Bir lig kaynağına göre Warriors, diğer takımlarla yaptığı görüşmelerde, üçüncü sınıf pivotu James Wiseman’ın gelişiminin, Steph Curry, Klay Thompson ve Draymond Green’in çekirdeğinden başka bir şampiyonluğu sıkıştırma umutlarıyla uyumlu olmadığını belirtti.” o yazdı.

Bucher ayrıca bir NBA yöneticisinin, Warriors’ın sadece Wiseman’ın başka bir şampiyonluk kazanmalarına yardım etmeye hazır olmadığına değil, aynı zamanda ona geliştirmesi gereken oyun süresini veremeyerek onu geride tuttuklarına inandığını söylediğini aktardı.

Bu sezon sadece 6.8 sayı ve 3.6 ribaund ortalamaları yakalayan ve aynı zamanda G League’de vakit geçiren eski genel seçimde herhangi birinin bir kumar oynamaya istekli olup olmadığını göreceğiz.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir