Barack Obama’nın Michael Jordan’ı Onurlandıran Epik Denemesi

Barack Obama’nın Michael Jordan’ı Onurlandıran Epik Denemesi

Bu hafta Chicago Bulls’un Ring of Honor kutlamaları kapsamında ekip, bazı önemli isimleri adaylar hakkında bir makale yazmaları için ikna etti ve Barack Obama, Bulls efsanesi Michael Jordan’a saygı duruşunda bulundu.

Obama’nın makalesi, halka açık olan ve 10 ve 12 Ocak’taki Bulls maçlarına bilet alan NBA hayranlarına açık olan United Center atrium’undaki Ring of Honor sergisinde görülebilir.

Atriyumda makalenin yanı sıra, açılış sınıfının 13 üyesinin ve 1995-96 ekibinin nadir hatıraları da sergileniyor.

Obama’nın MJ’e yazdığı makalenin tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Michael Jordan 1984’te sıska bir çocuk, dolgun saçlı ve çekici bir gülümsemeyle Chicago’ya geldiğinde herkes onun iyi olacağını biliyordu. Ne de olsa burada, birinci sınıftayken, ulusal şampiyona maçında North Carolina Tar Heels’i Georgetown Hoyas’a karşı maç kazandıran şutu atmış ve daha sonra iki kez All All Team’in birincisi olan bir oyuncu vardı. -Amerikalı, Olimpiyat Altın Madalyası sahibi ve yılın milli oyuncusu.

O zamanlar insanların farkına varmadığı şey – belki de Michael’ın bile o zamanlar farkına varmadığı şey – aynı genç adamın futbolun şimdiye kadar gördüğü en büyük oyuncu, sporun çehresini kökten değiştirecek üstün bir atlet olacağıydı. , ticaret ve Amerikan kültürü.

Tabii ki Michael’ın sahadaki başarıları efsane. Altı NBA şampiyonluğu ve altı Final MVP’si. Beş normal sezonun MVP’si. On skor şampiyonluğu ve tarihteki en yüksek play-off skor ortalaması. All-NBA’de ilk on takım seçimi. Dokuz Tam Savunma birinci takım seçimi – Yılın Savunma Oyuncusu da dahil. Michael’ın göz kamaştırıcı atletizmi ve kusursuz temelleri kombinasyonuna daha önce veya o zamandan beri başka hiçbir oyuncu sahip olamadı; yorulmak bilmeyen bir çalışma ahlakı ve eşsiz bir rekabet ateşi. Sadece acımasız bir verimlilikle kazanmakla kalmadı, aynı zamanda performansları Chicago Bulls’u spordaki en büyük gösteri yapan bir zarafet ve hayal gücü sergiledi.

Ve Michael Jordan’ı eşsiz bir figür haline getiren şey yalnızca sahadaki mükemmellik değildi. Devrim niteliğindeki destek anlaşmaları, ikonik reklamları ve hatta gişe rekorları kıran bir filmdeki başrolüyle Michael, Amerikan sporunun ve Afrika kökenli Amerikalı sporcunun eğlencenin, modanın ve popüler kültürün merkezine yerleştirilmesine yardımcı oldu. ulusun ticareti değil, aynı zamanda dünyanın geri kalanının Amerika’ya bakış açısı.

Tarihte benzer bir etki yaratabilecek yalnızca bir avuç sporcu (Ruth, Robinson, Ali) var. Michael Jordan da bu nadir havayı paylaşıyor. Bir zamanlar lisenin üniversite takımı tarafından kesilen Wilmington, Kuzey Carolina’dan bir çocuk için hiç de fena değildi.

DEVAMINI OKU: Kevin Durant, Phoenix’teki Takas Söylentilerine Cevap Verdi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir