Adam Silver, Draymond Green ile Emeklilik Konuşmasında Konuştu

Adam Silver, Draymond Green ile Emeklilik Konuşmasında Konuştu

NBA Komiseri Adam Silver, Draymond Green ile yaptığı ve emekliliği yeniden düşünmesine neden olan konuşma hakkında konuştu.

Green kısa süre önce Suns’ın pivotu Jusuf Nurkic’ten aldığı 12 maçlık ceza sırasında Silver’la emekli olma konusunda konuştuğunu ancak Silver’ın onu bundan vazgeçirdiğini açıkladı.

Adam Silver’a Perşembe günü Paris’te oynanan Cleveland Cavaliers-Brooklyn Nets maçı öncesinde medya tarafından yapılan konuşma soruldu.

Konuşmanın daha ince ayrıntıları hakkında oldukça sert konuştu, ancak kesinlikle Draymond’un emekli olmasından vazgeçirdiğini inkar etmedi.

“Draymond açısından, bu konuşmaları yaptığımız sırada, benim açımdan bunlar kesinlikle özeldi.” Silver gazetecilere şunları söyledi: “Eğer bunları kamuya açıklamayı seçerse bu onun hakkıdır. Her şeyin özel olduğu konusunda kesinlikle bir anlaşmaya varmadık ama konuştuklarımız hakkında yorum yapmayı ona bırakıyorum.

“Tartışmalarımızla tutarlı olmayan bir şey söyleseydi açıkça konuşuyor olurdum. Geri dönmeye yakın olmasından memnun olduğumu söyleyerek bitirmek istiyorum. Ve bana göre saha dışında geçirdiği zamanı çok verimli kullandı.”

Green’in, 6 Ocak’ta NBA’e geri getirilmeden önce takım, lig ve sendika yetkililerinin katıldığı bireysel danışmanlık oturumlarına ve periyodik sanal toplantılara katılması gerekiyordu.

Dört kez şampiyon olan oyuncu Salı günü medyaya konuştu ve cezasının süresiz olmasından dolayı minnettar olduğunu, zira bu durumun kendisine gelişme ve düşünme olanağı sağladığını söyledi.

Green, “Geri dönüşteki ‘belirsiz’liğin bir kısmı da daha iyi bir alanda olmaktır” dedi. “Zihnimin daha iyi bir alana girmenin nasıl bir şey olduğunu işlemesine izin vermek, sanırım o zaman bu düşüncelerle oturabilirsin… Bu benim ihtiyaç duyduğum ve ulaşmak istediğim bazı farkındalıklara ulaşmamı sağladı.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir