ABD Takımının Paris Olimpiyatları Kadrosu ‘Kilitleri’ Açıklandı

ABD Takımının Paris Olimpiyatları Kadrosu ‘Kilitleri’ Açıklandı

ABD Takımının basketbol kadrosu, bu yıl Paris’te yapılacak Olimpiyatlar öncesinde şekillenmeye başladı ve içeriden biri, takımın ‘kilitlerinin’ kim olduğunu ortaya çıkardı.

“Sakatlık dışında Paris Oyunları için kilit kabul edilen” oyuncular arasında Kevin Durant, LeBron James, Stephen Curry, Devin Booker, Joel Embiid ve Jayson Tatum yer alıyor. buna göre Atletik.

ABD Takımının dahil etmek istediği bir diğer oyuncu da Celtics guardı Jrue Holiday.

Kaynaklar, “ABD Basketbolu, NBA sezonunun büyük bölümünde Holiday’in peşindeydi ve Holiday’in son haftalarda USAB yetkililerine olan bağlılığını yerine getirdiğine inanılıyor” dedi. Atletik bildirdi. “Takım yetkilileri Holiday’in iki yönlü yeteneğine, hücum noktası savunmasına ve dinamik oyun kuruculuğuna değer verdi. Holiday, 2021’de Tokyo’da altın madalya kazanan takımda ABD Takımının Kevin Durant’in ardından en önemli ikinci oyuncusu olarak kabul edildi.”

ABD’nin, özellikle ABD’nin geçen yılki FIBA ​​Dünya Kupası’nda Dennis Schroder’in Almanya takımı tarafından sergilendiği utanç verici gösterisinden sonra, Oyunlara en güçlü takımını götürmesi bekleniyor.

Durant, Curry ve LeBron gibi bazı NBA yıldızları için bu, kendi ülkelerinde altın madalya kazanmak için son şansları olabilir.

James, 2028 Olimpiyatları geldiğinde 43 yaşında olacak.

Ancak memleketi Los Angeles’ta, yani eğer çoktan emekli olduysa hiç şüphe yok ki orada olacaktır.

2024 Yaz Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz 2024 Cuma – 11 Ağustos 2024 Pazar tarihleri ​​arasında Paris’te gerçekleştirilecek.

ABD takımı üst üste beşinci, genel klasmanda ise 17. altın madalyasını almaya çalışacak.

DEVAMINI OKU: Draymond Green, Paul Pierce’la Yaptığı Ünlü Saçma Konuşmanın Kobe Bryant’ın Ölümünden Sonra Doğrulandığını Söyledi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir