76ers Laneti Sakat Çaylaklardan Çok Daha Derine iniyor

76ers Laneti Sakat Çaylaklardan Çok Daha Derine iniyor

Philadelphia 76ers, yıllar boyunca şaşırtıcı sayıda tuhaf olaylar yaşadı. Bu noktada, taraftarları adaçayı yakıyor ve basketbol tanrılarına takımlarına yapılan her türlü büyücülüğü tersine çevirmeleri için dua ediyor olmalı. İşte Philly’de yıllar içinde meydana gelen katliama bir bakış:

ANDREW BYNUM FİYASKOSU

Lakers’ın başlangıç ​​merkezi olarak arka arkaya şampiyonluklar kazandıktan sonra, Andrew Bynum 2012’de Philadelphia’ya takas edildi ve neredeyse hemen sezon dışında bovling yaparken zaten kırılgan olan dizini sakatladı (evet, gerçek on pinli bowling).

All-Star arasında geri dönmeyi planlamıştı, ancak daha sonra dizlerinin dejenere olmaya başladığı keşfedildi. Bynum sonuç olarak sezon sonu diz ameliyatı geçirdi ve sezon dışında bir yolculuğa çıkmak için ayrıldı. benzer şekilde feci stint Cleveland’da. Philly’deki tek unutulmaz katkıları onun olmasıyla, Sixers için hiç oyun oynamadı. eğlenceli saç kesimi yelpazesi.

SAM HINKIE’NİN SON DERECE TUHAF İSTİFA MEKTUBU

Sam Hinkie, 2016’da 76ers genel müdürü olarak saltanatına son verdiğinde, müthiş bir istifa mektubu gönderdi. 7.000 kelimelik bir canavarlık olan mektup, Abraham Lincoln’den Elon Musk’a kadar herkesi alıntıladı ve hatta soyu tükenmiş uçamayan bir kuşa dayanan bir benzetme önerdi.

Bu, işini bırakmanın bir yolu.

MARKELLE FULTZ’NİN ANNESİ EVİNE KAMERA KURDU

Sanki Markelle Fultz o sırada yeterince sorun yaşamamış gibi, The Washington Post rapor edildi 2018’de annesi Ebony, çaylak sezonunda Fultz’un evine kameralar yerleştirmişti.

Raporda, Fultz’un bazı tanıdıklarından belirsiz kalan nedenlerle gizlilik anlaşmaları imzalamalarını da istediği iddia edildi. “Kesinlikle bir çılgınlık var [expletive] Bir kaynak The Post’a verdiği demeçte, anneyle ne kadar ilgili olduğunu ve ne kadar aşırı koruyucu olduğunu söyledi. “Mümkün olan en iyi durum, annenin bir süreliğine geri çekilip ona nefes alması için bir şans vermesidir.”

Ebony, sadece oğlunun sağlığına dikkat ettiğini söyleyerek iddiaları doğrudan ele almayı reddetti.

PHILLY ARENA PERSONELİ ERKEN KONFETTİ DÜŞÜRDÜ, ALTILAR KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Philadelphia’nın 2018’de Boston’a karşı oynadığı ikinci tur maçında Marco Belinelli maçı kazandıran vuruş gibi görünen şutu vurduğunda, Sixers arena personeli sahayı konfeti yağmuruna tuttu. Tek sorun, Belinelli’nin ayağının çizgide olmasıydı, yani oyunu kazanmaktan ziyade bağlamıştı. Utanç verici bir şekilde, Sixers uzatmalarda kaybetmeye devam etti.

BRYAN COLANGELO BURNER HESAP SKANDALI

76ers, The Ringer’ın 2018’de ellerinde bir PR felaketi yaşadı. bir soruşturma yayınladın, takımın genel müdürü ve o sırada basketbol operasyonları başkanı Bryan Colangelo’ya. Raporda, Colangelo’nun selefi Sam Hinkie’nin yanı sıra Joel Embiid ve Jahlil Okafor da dahil olmak üzere çok sayıda 76ers oyuncusunu kötülemek için en fazla beş brülör hesabı kullandığını iddia etti.

Bombayı takip eden günlerde, Colaneglo’nun karısı bazı hesapları yaptığını ve işlettiğini itiraf etti. Dış hukuk firması tarafından yapılan bir soruşturma, Colangelo’nun bilgilerinin kaynağı olduğu sonucuna varırken, Colangelo’nun kendisi bu iddiayı reddetti.

Tweetler takımın oyuncularını eleştirmenin yanı sıra Philadelphia’nın teknik direktörlerinin kararlarını da tartıştı, takımın Markelle Fultz olan 1 numaralı genel seçim için takasını haber verdi ve Jahlil Oakfor hakkında özel tıbbi bilgileri ifşa etti.

Rapor, Kevin Durant’ın kızarmasına yetecek kadar yakıcı hesap maskaralığı içeriyordu ve yayınlanmasından sadece bir hafta sonra Colangelo istifa etti.

KAWHI LEONARD SIXERS’I GAME 7 ZİL ÇIKARICIYLA Gömer

Buzzer’da 7. Oyun kazananından daha yıkıcı ne olabilir? Zamanı askıya alacak kadar uzun süre çemberin etrafında zıplayan zilde bir Oyun 7 kazananına ne dersiniz?

Ağrı.

NO.1 SEÇİM LANETİ

Sixers’ın sahip olduğu üç dört sezonda bir numaralı seçimler: Joel Embiid, Ben Simmons ve Markelle Fultz. Tek başına bu bile çılgınca, ancak bu üç adamın çaylak sezonlarının tamamını kaçırmış olması daha da çılgıncaydı. Embiid ilk golünü kaçırdı iki Simmons ve Fultz’un yaşadığı sakatlıklar, her biri için talihsiz bir dizi olayın sadece başlangıcıydı.

Fultz sinir yaralanması nedeniyle şut çekme yeteneğini kaybederken, Ben Simmons direkt şut çekmeyi reddetti (ve ardından 2021 playofflarında tam bir erime yaşadıktan sonra oynamayı reddetti).

DAHA GENİŞ ÇEYREK LANETİ

Sinek gibi düşmeye meyilli olanlar sadece Philly’nin bir numaralı seçimleri değildi. 76ers’ın Jrue Holiday karşılığında aldığı Nerlens Noel de tüm çaylak sezonunu kaçırdı, ancak Philadelphia en azından onu draft ettiklerinde ön çapraz bağlarının koptuğunu biliyordu.

2018 NBA Draftı’nda 16. sıradan seçilen Zhaire Smith, 76’lı olduktan hemen sonra ayağını kırdı. Sonra hayatı tehdit eden bir alerjik reaksiyon iyileşmesini ve kariyerini tamamen rayından çıkardı. Daha da kötüsü, Sixers onu almak için Mikal Bridges’i takas etmişti.

Bir diğer yüksek draft hakkı olan Jahlil Okafor, 76ers ile olabilecek tüm maçların sadece yüzde 56’sında oynadı. Alaycı bir hayranla sokak kavgasına karıştığında daha fazla yaralanmadığı için şanslıydı. Ayrıca bir kulüpte ateşli bir alışverişin ardından kafasına bir silah doğrultulmuş ve başka bir durumda, 40’lık bir bölgede 108 mil hızla giderken yakalandı.

Michael Carter-Williams ilk birkaç yılını nispeten sağlıklı geçirdi ve hatta Yılın Çaylağı ödülünü kazandı. Ancak bu, kariyerinin en yüksek noktası olduğunu kanıtlayacaktı. Philadelphia’da bir buçuk yıl sonra takas edildi, kariyerinin son beş yılında yüzde 38’lik şut yüzdesiyle maç başına ortalama 6.3 sayı attı, kendisini eksik turnikelerin tartışmasız kralı olarak belirledi ve şu anda ligin dışında.

Evan Turner, kariyeri hiç yükselmeyen bir başka yüksek seçimdi. 2010’da genel klasmanda ikinci seçildi ve kariyerinin yüzde 43’üyle maç başına ortalama 9.7 sayı attı. Turner, 2010’da Philadelphia tarafından ikinci sırada draft edildi ve onu Danny Granger (kendilerini satın aldılar) ve ikinci tur draft hakkı karşılığında takas ettiler.

JAMES HARDEN, PHILLY’NİN HİÇBİR GÜZEL ŞEYLERE SAHİP OLMAYACAĞINI ONAYLAR

Philly’nin huysuz Ben Simmons’ı James Harden’a çevirmesi anıtsal bir galibiyet olmalıydı. Harden daha önce kendisini tüm zamanların en yıkıcı golcülerinden biri olarak kurmuştu ve 2019’da maç başına 36 sayı ile lige hükmediyordu.

Ancak Philadelphia’ya formsuz geldi ve Philly’de maç başına zar zor 20 sayı ya da bu konuda yüzde 40 şut çekti. Ve böylece Sixers taraftarları, korkunç şanslarının dönmesi için en az bir yıl daha beklemek zorunda kaldı.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir