WPV Sporcular Komisyonu PVAO ve Global temsilciler açıklandı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

WPV Sporcular Komisyonu PVAO ve Global temsilciler açıklandı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

İranlı Paralimpik Sporcular Sadegh Bigdeli ve Kanadalı Heidi Peters, WPV Sporcular Komisyonunda ParaVolley Europe, ParaVolley Africa ve ParaVolley Pan America temsilcilerine katılacak ikinci grup seçilmiş sporcular arasında yer alıyor. Bigdeli ve Peters sırasıyla PVAO Temsilcisi ve Global Temsilci olarak görev yapacak.

“World ParaVolley adına, World ParaVolley ile meşgul olmak için zamanlarını gönüllü olarak vermeye hazır ikinci bir seçilmiş sporcu grubumuz olduğu için memnunum. WPV Başkanı Barry Couzner OAM, IF’lerin dünya çapındaki eğilimi, daha fazla sporcu odağı içindir ve World ParaVolley, bu sürece, Anayasa’nın Sporcuları Yönetim Kurulu’na dahil edecek şekilde ayarlandığı 2018’de ve Sporcular Komisyonu’nun kurulmasından kısa bir süre sonra başladı” dedi. .

“Müzakerelerimiz sırasında onların bakış açısını duymayı dört gözle bekliyorum, çünkü sporcuların masaya getirmek için olumlu bir bakış açısına sahip olduğundan eminim. Sporcular Komisyonu’nda görev yapmış olan giden sporculara teşekkür etmek ve değerli katkılarından dolayı özellikle Jose Rebelo’ya (CAN) Komisyonun Takım Lideri olarak teşekkür etmek istiyorum.”

“Sporlarının gelişimine dahil olmak isteyen bu kadar çok sporcuyu görmekten gerçekten mutluyum. Dünya ParaVolley sporcuları bu yeni eklemelerle emin ellerde olacak,” diye ekledi giden Sporcular Komisyonu Takım Lideri José Rebelo.

Üç kez Paralimpik altın madalya sahibi Bigdeli, PVAO temsilcisi seçimlerinde vatandaşı Masoumeh Zarei Barouti’ye karşı 14 oyla birinci oldu. Çevrimiçi seçimler 6-9 Eylül tarihlerinde yapıldı ve 2019’daki yüzde 50’ye kıyasla yüzde 38’lik bir seçmen katılımına sahipti.

“ParaVolley Asya-Okyanusya’nın tüm paravolley sporcularının temsilcisi olarak Dünya ParaVolley Sporcular Komisyonu’nun bir üyesi olmaktan çok memnunum. Umarım diğer komisyon üyelerinin de işbirliği ile benim deneyimim oturarak voleybolun dünyada gelişmesi için güzel ve verimli bir faaliyet olur. Şüphesiz, heyecan verici sporumuzu zirveye taşımak için dünyadaki tüm oyuncuların sesi olacağız. Bu seçimde bana oy veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Peters, Küresel Temsilci olmak için diğer üç adaya (İtalyan Federico Blanc, İran’dan Masoumeh Zarei Barouti ve Türkiye’den Samet Yılmaz) 61 oyla galip geldi. Seçim ayrıca 13-16 Eylül tarihlerinde çevrimiçi olarak yapıldı ve 2019’daki yüzde 58’e kıyasla yüzde 39’luk bir seçmen katılımına sahipti.

“Dünya ParaVolley Sporcular Komisyonu’nun beşinci üyesi olarak seçilmekten büyük onur duyuyorum. Sporcu arkadaşlarımın kendilerini temsil etmem için bana güvenmeleri ve desteklemeleri benim için çok şey ifade ediyor. Organizasyonumuz içinde bir ses olmaktan ve paravolley sporunun büyümesine yardımcı olmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir