WPV Plaj ParaVolley Dünya Şampiyonası Takım Kayıt Son Tarihi

WPV Plaj ParaVolley Dünya Şampiyonası Takım Kayıt Son Tarihi

2024 WPV Plaj ParaVolley Dünya Şampiyonası’nın heyecan verici duyurusundan bu yana, üye ülkelerin beklenti ve ilgisi yeni boyutlara ulaştı. Çift cinsiyetli plaj paravollesi etkinliği 30 Mayıs – 2 Haziran tarihleri ​​arasında Çin’in Chongqing kentinde düzenlenecek.

World ParaVolley, bu olağanüstü ilgi artışına tanık olmaktan mutluluk duyuyor çünkü bu yanıtlar, dinamik ve kapsayıcı bir disiplin olarak plaj paravolleyinin evrensel çekiciliğinin altını çiziyor.

Etkinliği çevreleyen bu artan heyecanın ışığında, tüm üye ülkeleri anı yakalamaya ve takım kayıtlarını 15 Nisan 2024’e kadar derhal göndererek katılımlarını güvence altına almaya teşvik ediyoruz. İyi planlamayı kolaylaştırmak için Final Takım Katılım formunun bu son tarihe kadar gönderilmesi gerekmektedir. ve WPV, LOC ve katılımcı ekiplerin koordinasyonu.

Bu etkinlik, Brisbane 2032 spor programına dahil edilmesi için üzerinde çalıştığımız plaj paravollesi sporcuları için olağanüstü bir platform sunuyor.

Etkinlik hakkında bilgi

Yarışma
Dünya Şampiyonasında, değiştirilmiş bilardo oyununun ardından tekli elemenin yer aldığı 16 takımlı bir ana kural müsabakası yer alacak.

Takımlar
Şampiyonalara 16 erkek ve 16 kadın takımı katılıyor. Ev sahibi ülke en fazla 3 takımla katılabilirken, diğer ülkeler en fazla 2 takımla katılabilir.

Nerede
Etkinlik, Çin’in Chongqing kentinde, Chongqing Jiangbei Uluslararası Havaalanı’na yaklaşık 240,56 km uzaklıktaki Sunshine Beach’te gerçekleşecek. Katılımcı takımlar River & Holiday Grand Rezen Hotel Yunyang’da konaklayacak.

Takım Giderleri
Katılımcı ekipler, giriş ücretleri, seyahat, vizeler ve takım üniformaları dahil olmak üzere çeşitli maliyetlerden sorumludur.

sınıflandırma
Oyuncular güncel ve geçerli bir Dünya ParaVolley Plaj ParaVolley (Ayakta) Klasifikasyonuna sahip olmalı veya etkinlikte bir tane almayı beklemelidir.

Sonraki adımlar
Katılmak isteyen takımların World ParaVolley’e e-posta yoluyla ilgilerini belirtmeleri ve 15 Nisan 2024 tarihine kadar Final Takım Katılım Formunu doldurup göndermeleri ve 30 Nisan 2024 tarihine kadar çevrimiçi anti-doping eğitimini tamamlamaları gerekmektedir. İlgili tüm takım ücretleri, 1 Mayıs 2024’e kadar ödenmiştir.

İndirmek Takım Katılım Formu

Takım kayıtları ile ilgili sorularınız veya Dünya ParaVolley Plaj ParaVolley Dünya Şampiyonası hakkında daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

David Cox, Teknik Delege: [email protected]
Stephen Giugni, Spor Direktörü: [email protected]

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir