Suns, Warriors Free Agent için En İyi İniş Noktası Olarak Ortaya Çıkıyor

Suns, Warriors Free Agent için En İyi İniş Noktası Olarak Ortaya Çıkıyor

NBA’den bir kişi, Suns’ın eski Warriors uzunu JaMychal Green için mükemmel bir iniş noktası olacağına inanıyor.

Phoenix offseason’da oldukça iyi bir kadro oluşturdu, öyleyse neden başka birini eklesinler ki?

B/R’den Zach Buckley’e göre, daha fazla yedek kulübesi derinliği eklemek play-off’larda daha iyi bir performans sergilemenin anahtarı olabilir ve Green bunu kesinlikle sağlayacak biri.

“2021-22’de rastgele gibi görünen bir sezona rağmen JaMychal Green, son beş sezonda üç sayı denemelerinin yüzde 37,4’ünü attı. Denver Nuggets kampanyasını çıkardığınızda bu puan 39,3’e tırmanıyor.” Buckley diyor.

“Bu, 4’lü veya küçük top 5’li olarak oynayabilen biri için mükemmel bir puan ve rakip uzunları çemberden uzaklaştırma yeteneği, bire bir skorla dolu bir Phoenix Suns takımı için kullanışlı olabilir. ”

Deandre Ayton’un takas edildiğine dair söylentiler hala ortalıkta dolaşırken, Phoenix’in dokuz yıllık bir tecrübeli oyuncu olarak yedek hücumuna biraz ateş gücü eklemesinin kesinlikle zararı olmaz.

Sahayı iyi dağıtabiliyor ve çoğu uzun adamdan daha iyi şut atabiliyor; bu yüzden Buckley, Suns’ın yeni büyük üçlüsü Devin Booker, Kevin Durant ve Bradley Beal’in Green’in transferinden fayda sağlayacağına inanıyor.

Buckley, “Devin Booker, Kevin Durant ve Bradley Beal, Green’in şutunun sağlayabileceği açık alanda karşılaşmanın faydasını görebilirler” dedi.

“33 yaşındaki oyuncu, Deandre Ayton’dan bir ton dakika bile ayırmaz ve muhtemelen derinlik tablosunda da Drew Eubanks’ın arkasında yer alır, ancak o, büyük pivotların hiçbirinde olmayan bir unsur getiriyor.”

Green geçen yıl Golden State adına etkileyiciydi ve özellikle sezon sonrası dönemde önemli maçlarda yedek kulübesinde büyük bir etki yarattı.

Başladığı tek maçta değerini kanıtladı.

Lakers’a karşı 2. maçtaydı ve 15 sayı, bir ribaund ve iki asistle oynadı ve sahadan 6-9 ve üç sayı aralığından 3-6 şut attı.

Tüm bu düzenli işleri 13 dakikalık oyun süresinde yaptı.

Green kesinlikle piyasada kalan en iyi uzunlardan biri ve Warriors, gözlerini Dwight Howard’a diktiği için uzun adamın geri dönmesini istemiyor gibi görünüyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir