Plaj paravolleysi, Bibione plaj voleybolu maratonuna geri dönüyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Plaj paravolleysi, Bibione plaj voleybolu maratonuna geri dönüyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

ParaVolley Europe (PVE), 2023 yarışma programında plaj paravolleysine yer vermek için Plaj Voleybolu Maratonu ile ikinci yıl için ortaklık kurdu. Etkinliğin 28.’si, 12-14 Mayıs tarihleri ​​arasında İtalya’daki muhteşem Bibione plajında ​​gerçekleştirilecek.

Geçen yılki heyecan verici başlangıcından sonra plaj paravolleysi, engelli sporcular ve diğer Plaj Voleybolu için açık bir 3×3 plajda oturma voleybolu turnuvası da dahil olmak üzere iki farklı ayakta durma ve oturma kategorisinin yer aldığı Plaj Voleybolu Maratonunda büyük bir tanıtımla Bibione’ye geri döndü. Maraton yarışmacıları, kapsayıcılık ilkesiyle yan yana oynuyor.

“Geçen yıl burada, kıyıda, istisnai bir zihniyet ve kapsayıcılığa ciddi şekilde kendini adamış bir tatil yeri bulduk. Herkesin oturarak voleybolun engelli ve engelsiz sporcuları nasıl aynı seviyeye getirdiğini görebileceği AeQuilibrium Plaj Voleybolu Maratonunda yeniden bir arada olmak heyecan verici. Unutulmaz bir etkinlik olacak,” dedi ParaVolley Avrupa Başkanı Branko Mihorko.

120.000 metrekarelik alanda toplam 300 kort kurulacak. Geçmiş ve şimdiki şampiyonlar, Kadınlar 2×2, Erkekler 2×2, Karışık 2×2, Kadınlar 3×3, Erkekler 3×3 ve Karışık 4×4 dahil olmak üzere altı farklı kategoride yarışan ve meydan okuyanlar arasında yer alacak.

Bibione, İtalya’daki ilk erişilebilir turizm merkezi olmak gibi birçok çığır açan girişim sunuyor.

“Her şeyi kucaklayan misafirperverlik kültürümüzün bir parçası olarak herkese sıcak bir karşılama sunuyoruz, bu nedenle AeQuilibrium Plaj Voleybolu Maratonu gibi olağanüstü bir spor etkinliğini daha da kapsayıcı hale getirmek inanılmaz bir başarı. Bibione Live turizm tanıtım derneği başkanı Giuliana Basso, “Umarım diğer birçok tatil beldesi için bir trend oluşturur” dedi.

Kaynak: ParaVolley Avrupa

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir