Miles Bridges, Cezanın Ardından NBA’in Geri Dönüşü Konusunda Konuştu

Miles Bridges, Cezanın Ardından NBA’in Geri Dönüşü Konusunda Konuştu

Charlotte forveti Miles Bridges 583 gündür NBA sahalarına ayak basmadı ve aile içi şiddet sorunlarının ardından geri dönüşü hakkında konuştu.

25 yaşındaki oyuncu, 22-23 sezonunun tamamının oynanmamasının ardından, aile içi şiddet suçlamasıyla ilgili yarışma iddiası olmadığı için 10 maç ceza aldı.

Ayrıca geçen ay aile içi şiddete karşı koruma kararını ihlal ettiği de iddia edildi ve bu dava halen devam ediyor.

NBA onu teknik olarak 30 maç uzaklaştırdı ancak lig, 82 maçta forma giydiği 20 maç için ona kredi verdi.

Hornets oyuncusu sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor ve kendisi için “okulun ilk günü” gibi hissediyor.

“Endişeli, kaygılı diyebilirim. Basketbol benim sığınağım olmalı. Bir yıl boyunca ondan uzak kalmak benim için biraz zor oldu.”

Bridges, Spectrum Center’a döndüğünde nasıl bir tepki alacağını bilmediğini ancak bir şansı daha hak ettiğini düşündüğünü söylüyor.

“Birçok insanın böyle hissettiğini biliyorum. [certain] geri dönmem konusunda bir yol var ve bunu anlıyorum. Daha önce de söylediğim gibi onların güvenini geri kazanmalıyım” dedi Bridges. “Oynamak için sahaya çıkıyorum ve eğer daha fazla galibiyet alabilirsem insanların bana bakış açısının biraz değişeceğini hissediyorum. Sahaya çıkıp takımıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.”

Charlotte, Bridges’in cezasının sona yaklaştığı hakkında bir açıklama yaptı ve Cuma günü başlayacak olan oynamaya uygunluğuna değindi.

“Miles Bridges, NBA cezasını çektikten sonra Cuma günü aktif kadromuza dönme hakkına sahip. Son iddiaların gerçekleri hakkındaki mevcut anlayışımıza dayanarak Miles’ın oyuna geri dönmesi konusunda rahatız ve bu konu mahkeme süreci boyunca NBA ile iletişim halinde olmaya devam ediyor.” bildiri okundu.

DEVAMINI OKU: Warriors-Timberwolves Kavgasından Sızdırılan Ses Ortaya Çıktı

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir