Kevin Durant, Brooklyn Nets’in 1-4 Zorlu Başlangıcına Cevap Verdi

Kevin Durant, Brooklyn Nets’in 1-4 Zorlu Başlangıcına Cevap Verdi

Sezona sadece beş maç kala Kevin Durant’ın sabrı tükeniyor. Brooklyn Nets, perşembe günü evinde Dallas Mavericks’e 129-125’lik uzatmalarda kaybettikten sonra 1-4’e düşerken nedenini anlamak zor değil.

Görünür bir şekilde morali bozuk olan Durant’e oyun sonrası, Nets’in tekrar yola devam etmek için neyi “temizlemesi” gerektiği sorulduğunda, “her şey” dedi.

“Bütün ekibinize bakın, tüm planlarınıza bakın ve hepsinde ince ayar yapmaya çalışın” diye ekledi.

Durant ayrıca Mavericks’in uzatmalarda bir dakikalık boşlukta üç 3’lük yaptığı maçın sonlarında Nets’in çevreyi kötü koruduğuna dikkat çekti.

Brooklyn’in sorunu da burada yatıyor: Korkunç savunmaları. Nets, 100 pozisyon başına 120,2 sayı vererek NBA’deki en kötü ikinci savunma derecesine sahip.

Zaten bu sezon Luka Doncic’e 41, Giannis Antetokounmpo’ya 43, Ja Morant’a 38 ve Pascal Siakam’a 37 puan verdiler. Ben Simmons’ın savunma yetenekleri meselelere yardımcı olmak içindi, ancak şu ana kadar durum böyle olmadı.

Sadece beş maç oldu, ancak Nets’in erken dönüşleri hiç de umut verici değil. Steve Nash’in kenarda aklını kaybetmesine şaşmamalı.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir