Adam Silver, Damian Lillard ve James Harden’ın Takas Taleplerini Ele Aldı

Adam Silver, Damian Lillard ve James Harden’ın Takas Taleplerini Ele Aldı

Adam Silver, NBA yıldızları Damian Lillard ve James Harden’ın takas talepleri üzerine düşüncelerini aktardı.

Çiftin takas talepleri aylar önce geldi ancak hala istedikleri varış noktalarına (Miami ve Los Angeles) ulaşamadılar.

Söylentiler ve spekülasyonlar çok yaygındı ve Çarşamba sabahı düzenlenen bir basın toplantısında Silver’a takas talepleri hakkında ne düşündüğü soruldu.

Silver, “Ticaret talepleri açısından tabii ki bundan hoşlanmıyorum” dedi. “Lig olarak oyuncuların ve takımların sözleşmelerine uymalarını istiyoruz. Hem Portland hem de Philadelphia’daki durumu izliyorum ve umarım sezon başlamadan önce herkesi tatmin edecek şekilde çözülürler. En azından kamusal söylem açısından işlerin bir şekilde sakinleştiğine sevindim.”

Eski Clippers oyuncuları JJ Redick, geçtiğimiz günlerde Harden’ın takas destanına ilişkin ilginç bir bakış açısını paylaştı.

Redick, “Harden’la ilgili düşünüyorum ve bu kesinlikle Harden’a bir darbe değil, şu anda takas piyasasının öyle olmadığını düşünüyorum… NBA’in büyük bir kısmı zamanlamayla çalışıyor” dedi. Yaşlı Adam ve Üç. “Serbest oyunculuğa ulaştığınız zaman, hangi takımların maaş boşluğu var, yani serbest oyuncu dönemi bence takas piyasasına çok benziyor. Serbest oyuncu dönemine giren bir oyuncu olup olmadığınızı, güçlü bir serbest oyuncu pazarına sahip olup olmayacağınızı bilemezsiniz.”

Oyuncular belirli takımlara takas talebinde bulunmaya başladığında, bu durum işleri biraz karmaşık hale getirebilir çünkü bu takımlar Harden veya Lillard gibi bir oyuncuyu almak için gerekli varlıklara sahip olmayabilir.

Lillard’a gelince, Miami ile Portland arasındaki ticaret görüşmelerinin bir kez daha hızlandığı bildiriliyor.

Eğitim kampı neredeyse yaklaşıyor, bu yüzden eğer ikili işleri daha önce halletmek istiyorsa zamanları azalıyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir