PVAO, Asya Bölgesinde koruma sistemlerini başlatıyor Şampiyonlar > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

PVAO, Asya Bölgesinde koruma sistemlerini başlatıyor Şampiyonlar > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Astana, Kazakistan, 2 Temmuz 2023 – ParaVolley Asya Okyanusya, 2023 WPV Oturarak Voleybol Asya Bölge Şampiyonası’ndaki müsabaka öncesinde Genel Teknik Toplantı sırasında teknik yetkililer ekiplerle bir araya gelirken, korumaya yönelik farkındalığı ve girişimleri güçlendirme taahhüdünü ifade etti.

Kazakistan’ın başkentindeki Bölgeler sırasında Teknik Delege olarak görev yapan Glenn Stewart, gruba hitap ederek sporun bütünlüğünü koruma yoluyla korumak için uygulanan mantığı ve sistemleri açıkladı.

“ParaVolley Asia Oceania’nın bir parçası olmak ve bu topluluğa, birbirine içten bir ilgi gösteren bu aileye hizmet etmek benim için bir onurdur. Bunun bir kısmı, herkesin sadece rekabete odaklanması için tamamen elverişli olacak güvenli bir ortama sahip olmaya devam etmemizi sağlama sorumluluğudur,” dedi Stewart.

Astana’daki Teknik Yetkililer ekibini destekleyen WPV Medikal Direktörü Louise Ashcroft, PVAO’nun Asya-Okyanusya bölgesi için rekabet platformlarındaki koruma girişimlerini güçlendirmeye yardımcı olma çabalarını takdir etti.

“Dünya ParaVolley Koruma Bütünlüğü Komisyonu adına, PVAO’yu sporcularımızın, ITO’ların ve ParaVolley topluluğunun tüm üyelerinin Korunmasına verdikleri destekten dolayı tebrik ediyorum. Paravolley sporuna saygı ve sağlıklı katılım kültürünün oluşturulmasına ve sürdürülmesine yardımcı olmak için bölgelerimizin dahil edilmesi çok önemlidir” dedi.

Daha fazla koruma kaynağı ve referansı için WPV Koruma bölümüne gidin.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir