Plaj Komisyonu Takım Lideri > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Plaj Komisyonu Takım Lideri > Dünya ParaVolleyWorld ParaVolley

Chris Seilkop, Beach ParaVolley Komisyonu Takım Lideri olarak görevinden ayrılma niyetini açıkladı. Son dört yıldır Chris, Komisyon’a ilk kuruluşunda liderlik etti ve Beach ParaVolley’in gelecekteki Paralimpik Oyunlarına dahil edilmesini nasıl güvence altına alabileceğimizi planladı. Chris, kişisel koşullar nedeniyle Takım Lideri rolünden ayrılmaya karar verdi, ancak deneyimli bir sporcu, destekçi ve danışman olarak Komisyon üyesi olmaya devam edecek.

Sonuç olarak, World ParaVolley, Takım Lideri rolünü üstlenmek için ilgi beyanları arıyor. Komisyonun mevcut üyeleri ve Oyun Komitesinin Plaj ParaVoleysi Kuralları üyeleri ile ParaVoleysi veya Plaj Voleybolu deneyimi olan ve halihazırda Dünya ParaVolley ailesinin veya daha geniş voleybolun bir parçası olabilecek kişilerin ilgilerini belirtmeleri teşvik edilir. Beach ParaVolley’in gelişimini desteklemekle ilgilenen topluluk.

İlgilenen kişiler, göreve ilgi duyduklarına dair kısa bir açıklama (yarım sayfa) ve ilgili deneyimlerinin kısa bir özetini sağlamalıdır.

Lütfen EOI’nizi 26 Haziran 2023 tarihine kadar [email protected] ve [email protected] adreslerine gönderin.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir