Paralimpik bileti için Nicky Nieves ileri ve yukarı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Paralimpik bileti için Nicky Nieves ileri ve yukarı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Saraybosna, Bosna-Hersek, 11 Kasım 2022 – ABD, Cuma günü Hills Arena’da düzenlenen Dünya ParaVolley Oturarak Voleybol Dünya Şampiyonasında dördüncü madalyasını aldı.

ABD Takımı’nın bronz madalya maçında Slovenya’yı 3-0 (25-8, 25-14, 25-10) mağlup etmesinin ardından Nicky Nieves maçla ilgili düşüncelerini paylaştı.

“Aslında, süper rekabetçi bir kadro olarak gelmek gerçekten zor. Ekibimiz rekabetçi ve nihayetinde elimizden gelenin en iyisini yaptık ve bugün ortaya çıkıp bronz madalya ile eve döndüğümüz için mutluyuz.” dedi Nieves.

“Burada olduğumuz için çok şanslıyız ve kutsanmış durumdayız ve eve biraz donanım getirmek için elimizden gelen her şeyi yaptığımız için mutluyuz.”

ABD Takımı, arka arkaya son beş kez Paralimpik Oyunlarında podyuma çıktı, önce Atina 2004’te bronz madalya kazandı, ardından Pekin 2008 ve Londra 2012’de arka arkaya gümüş madalya kazandı ve son olarak arka arkaya altın madalya kazandı. Rio 2016 ve Tokyo 2020’de.

Nieves, bu yıl Dünya Şampiyonasında bronz madalya kazanmasına rağmen, ekibinin Paris 2024’te o noktaya gelmek için Paralimpik yolunda ilerlemeye devam edeceğini garanti etti.

“Kelimenin tam anlamıyla sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Ekibimizde süper havalı bazı yeni kızlar var. Çok çalışmaya devam edeceğiz, Paris’e o bileti almak için birbirimizle nasıl oynayacağımızı öğreneceğiz ve sonra tekrar Paris 2024’te başka bir altın için gideceğiz ”dedi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir