Oturan voleybol paydaşları Asya Para Oyunları Açılış Törenine katıldı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Oturan voleybol paydaşları Asya Para Oyunları Açılış Törenine katıldı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Hangzhou, Çin, 22 Ekim 2023 – Oturmalı voleybol temsilcileri, Pazar akşamı Hangzhou Olimpiyat Spor Merkezi Stadyumu’nda düzenlenen 4. Asya Para Oyunları Hangzhou 2022’nin Açılış Törenine katılmaya çağrıldı.

Oturarak voleybolda hakem olarak görev yapan Uluslararası Teknik Görevlilerden biri olan Xia Xin, Su Sporları yetkilisi Chen Ran ile birlikte Jürilik yeminini okumak üzere seçildi.

Xia, Binjiang Bölgesi’nin “Büyük Lotus” olarak bilinen spor mega yapısında çok sayıda seyirciyle karşılaştığında, “Stadyumun ortasında durduğumda çok heyecanlandım” dedi.

“Benim için bu büyük bir onur. Bu arada, bu aynı zamanda tüm voleybol etkinliğinin, oturarak voleybol etkinliğinin ve oturarak voleybol hakemlerinden oluşan tüm ekibimizin onurunu da temsil ediyor” dedi Xia.

“Bu da ülkemizin oturarak voleybol dahil para sporlarına büyük önem verdiğini gösteriyor. Bu aynı zamanda farklı engellilere yönelik çok temel hümanist bakımı da yansıtıyor” diye ekledi.

Daha sonra, üç kez Paralimpik altın madalyalı Zheng Xiongying, kazanın sembolik yakılması sırasında meşale taşıyıcılarından biri olarak sporu temsil etti. Hangzhou Olimpik Spor Merkezi Stadyumu’nun operasyon ekibinin mevcut bir üyesi olarak, ihtiyaçlarını oldukça iyi bildiği için artık farklı engelli sporculara ödeme yapıyor.

“Binlerce gönüllünün hizmetlerinden faydalanıyordum. Şimdi bu iyiliğin karşılığını vermek istiyorum” dedi Zheng, eHangzhou’ya daha önceki bir röportajda söyledi.

Fotoğraf: Hangzhou Asya Para Oyunları Organizasyon Komitesi

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir