LeBron, Lakers’ın Süpürülmesine ve 40 Sayılık Çabasına Tepki Verdi

LeBron, Lakers’ın Süpürülmesine ve 40 Sayılık Çabasına Tepki Verdi

Lakers, deplasman takımına 113-111’lik bir galibiyetin ardından 4. maçta Nuggets tarafından süpürüldü, ancak LeBron kesinlikle savaşmadan gitmedi.

ESPN Stats & Information araştırmasına göre, ilk çeyreğin sonunda 21 sayıya sahipti ve son 25 yılda herhangi bir oyuncu tarafından elenme ile karşı karşıya kaldığında ilk çeyrekte en çok berabere kaldı.

Üç sayılık denemelerinin dördünü de yaptı ve devre arasında 31 sayı buldu, bu kariyerindeki bir playoff yarısında en yüksek olanıydı.

Dördüncü turun bitmesine 4,0 saniye kala Lakers mola aldı. James daha sonra bir sürme girişiminde bulundu ancak başaramadı çünkü Aaron Gordon bu girişimi sepetin altından engelledi.

LeBron ayrıca 38 yaşında tüm maçı oynadı, bu büyük bir başarıydı ve ayrıca 40 sayılık atışıyla birlikte on ribaund ve dokuz asist yaptı.

Maçtan sonra gazetecilere, bu Nuggets takımının kendisinin ve Anthony Davis’in Lakers’ta geçirdikleri süre boyunca playofflarda karşılaştıkları en iyi takım olduğunu söyledi.

LeBron, “Muhtemelen dört yıldır birlikte olduğumuzdan beri oynadığımız en iyi takım,” dedi.

Basın toplantısını, Lakers taraftarlarını strese sokacak şifreli bir şekilde bitirdi.

LeBron, “Düşünecek çok şeyim var. “… Kişisel olarak, basketbol oyununda ilerlerken düşünecek çok şeyim var.”

Maçın bazı bölümlerinde eksik olan Davis maçı 21 sayı, 14 ribaund ve 1 asistle tamamladı.

Lakers’ın offseason’a odaklanması üzerine Darvin Ham: “Önümüzdeki yıla girerken, beklentiler olacak… Buraya mağlubiyetten çok galibiyet almaya, 1. playoff turuna katılmaya veya playoff koşusu yapmaya gelmedim. kazanmak için geldi.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir