JR Smith, Kendisinin ve Diğerlerinin NBA’den Blackball Yaptıklarına İnanıyor

JR Smith, Kendisinin ve Diğerlerinin NBA’den Blackball Yaptıklarına İnanıyor

İki kez NBA şampiyonu olan JR Smith, Complex Sports için Pierce Simpson ile yakın tarihli bir röportajda hala ligde olmak için yeterince iyi olduğuna inandığını söyledi.

Smith, kariyerinin karalandığını hissedip hissetmediği sorulduğunda, geri durmadı.

“Evet, yüzde yüz. Yani, herkes burada oturup size bunun bir gerçek olduğunu söyleyebilir. Bu 30 takımı veya her 30 takımdaki ilk üç kişiyi aldınız ve onları hariç tutun, bana 4 ila 15’inci adamı verin, sadece 4 ila 15’i verin. Bir tanesinin benden daha iyi olduğunu söyleyin,” dedi Smith. “Orada oturuyorum, kardeşim, bu adamlarla çalıştım. GM’lerinin bana gelip ‘yo, neden oynamıyorsun?’ gibi sorduğunu gördüm. Neden oynamadığımı biliyorsun.

Smith, en son 2020 Orlando Bubble Şampiyonası Takımının bir üyesi olarak Los Angeles Lakers için hazırlandı ve ortalama 10 playoff maçında 2.0 sayı, 0.3 ribaund ve 0.3 asist.

Ancak 2012-13 Yılın Altıncı Adamı, artık ligde hoş karşılanmayan tek kişinin kendisi olmadığını söyledi.

“Bütün bir tür gibi hissediyorum, bu da oldu. Belli ki hala oyunu olan Joe Johnson, hala oynuyor. Jamal Crawford, hala oyunu var, hala oynayabilir. Nick Young, hala oyunu var, hala oynayabilir. Isaiah Thomas, hala oyunu var, hala oynayabilir” dedi Smith.

Geçen sezon üç takımla birkaç kısa vadeli sözleşme yapmak için G League’den geri dönen Thomas’ın aksine, Smith eski NBA yıldızı Ray Allen ile konuştuktan sonra başka bir yöne karar verdi.

Smith, “Ray zihnimi etkiledi, sadece kendime meydan okumama, kilitli kalmama ve bedenlerimizi sadece yeteneğimiz olarak kullanmama yardımcı oldu” dedi.

36 yaşındaki çocuk geçen yıl okula geri döndü, North Carolina AT&T’ye kaydoldu ve okulun golf takımına katıldı.

Smith ilk döneminde 4.0 not ortalaması aldı ve okulun Yılın Akademik Sporcusu seçildi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir