Japonya Asya Bölgeleri podyumuna bronz madalya ile çıkıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Japonya Asya Bölgeleri podyumuna bronz madalya ile çıkıyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Astana, Kazakistan, 8 Temmuz 2023 – Japonya, 2023 WPV Oturarak Voleybol Asya Bölgesi Şampiyonası bayanlar müsabakasında bir düz set maçını 3-0 (25-7, 25-5, 25-9) tamamlayarak bronz madalya kazandı. ) Cumartesi sabahı Jekpe -Jek Spor Merkezinde Kore üzerinden

Japonya, servis ve saldırıda stratejik hassasiyetle maçtaki hakimiyetini pekiştirdi ve kurdu. Rakipleri, üçüncülük iddiasında bulunma konusunda çözüm veya ivme bulamadı.

Tayland, Bangkok’ta düzenlenen 2019 Asya Bölgelerindeki önceki maçlarında Japonya, benzer şekilde Doğu Asyalı komşularına karşı bir tarama yaptı.

Japonya, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarına uçma şansını kovalayarak yarışmaya girmişti, ancak bronz madalya başarılarıyla podyumda bir yer bulmak zorunda kalacaktı.

Japonya teknik direktörü Mano Yoshihisa, “Kızlar ve personel gerçekten çok çalıştığı için bu yarışmadaki sonuçtan memnunum.”

“Bu sadece bir sonraki yarışmada daha fazlasını başarmak istediğimiz için daha fazla çalışmamız, daha fazla antrenman yapmamız ve daha fazla hazırlanmamız gerektiği anlamına gelecek.”

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir