İtalyan oturmalı voleybol takımı, İtalyan Sportrait Ödülleri’nde Yılın Kadın Takımı ödülüne aday gösterildi

İtalyan oturmalı voleybol takımı, İtalyan Sportrait Ödülleri’nde Yılın Kadın Takımı ödülüne aday gösterildi

İtalyan kadın oturma voleybol takımı, İtalyan Sportrait Ödülleri’nde En İyi Kadın takımı kategorisinde aday gösterildi. Ödül etkinliğinin 12. edisyonunun finalistleri 22 Ocak Pazartesi günü açıklandı.

Azzurre, geçtiğimiz Ekim 2023’te Caorle’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda kendi evinde kazandığı galibiyetin ardından tarihi bir başarıya ulaşarak Paris 2024 Paralimpik Oyunları’ndaki yerini teyit etti.

BURAYA OY VERİN: İtalyan Sportrait Ödülleri

İtalyan Sportrait Ödülleri, 2012 yılında, tüm spor tutkunlarına ve hayranlarına, sadece sonuçlara göre değil, her şeyden önce heyecanlandırabilenleri ödüllendirerek en iyi İtalyan sporcuları seçme konusunda bir ses vermek amacıyla doğdu. Sportif performansları ve yarışma alanı içindeki ve dışındaki davranışlarıyla ilham veriyorlar.

Bu arada kadın milli takımı, Caorle’deki Avrupa Şampiyonası şampiyonluğundan bu yana 2024’teki ilk müsabakasına hazırlanacak. Kadın ve erkek takımları 26-28 Ocak’ta Pisa’da toplanacak.

Kadın takımı Giulia Aringhieri, Giulia Bellandi, Eva Ceccatelli, Sara Cirelli, Elisa Spediacci, Flavia Barigelli, Raffaela Battaglia, Silvia Biasi, Francesca Bosio, Anna Ceccon, Sara Desini, Alessandra Moggio, Asia Sarzi Amadè, Roberta Pedrelli’den oluşuyor.

Erkek takımı ayrıca yeni yıla Simone Burzacchi, Mattia Cordioli, Davide Posenato, Cristiano Crocetti, Federico Ripani, Luca Vallasciani, Michele Emanuele Di Ielsi, Claudiu Daniel Farcas, Alessandro Issi, Fabio Marsiliani, Paolo Mangiacapra gibi sporcularla başlayacak.

Kaynak: Federazione Italiana Pallavolo | İtalyan Sportrait Ödülleri

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir