İtalya, PVE Golden Nations League unvanını koruyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

İtalya, PVE Golden Nations League unvanını koruyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

İtalya, finalde Ukrayna’yı 3-0 (25-14, 25-19, 25-22) yenerek PVE Golden Nations League Kadınlar şampiyonluğunu savundu ve Slovenya 3-0 (25-23, 25-21) ile bronz madalya aldı. , 25-20) Pazar günü Almanya’yı yenerek üç günlük turnuvayı tamamladı.

Altın Milletler Ligi finalinde Almanya ile İtalyan Sara Cirelli karşı karşıya geldi.

Sara Cirelli, performansıyla MVP ödüllerini kazandı ve İtalya’yı turnuvada arka arkaya altın madalyalara götürdü. Sempeter’deki turnuvayı namağlup tamamladılar, galibiyet serilerini tüm Altın Lig sürümlerinde dokuz maça çıkardılar ve yolda sadece tek bir set düşürdüler.

Ukrayna, savaş nedeniyle geçen yılki yarışmayı kaçırmasına rağmen, bu turnuvada hala etkileyici bir performans sergiledi. Ukrayna, Almanya, Slovenya ve Polonya’ya galip geldikleri toplam beş maç oynadı ve ön turda ve finalde İtalya’ya iki maç kaybetti.

Slovenya, 2023 Altın Milletler Ligi’nde mücadele ediyor.

Ev sahibi Slovenya, 2021’de bronz ve 2022’de gümüş madalya kazanan Altın Uluslar Ligi’nin şu ana kadar üç organizasyonunda da podyuma çıkan tek ülke. Sonraki iki maç Ukrayna ve İtalya ile. Ev sahibi takım, üçüncü günde toparlandı ve Almanya’yı üst üste aldığı galibiyetle bronz madalyayı garantiledi.

Almanya, açılış günü maçlarını Ukrayna’ya eşitlik bozmalarla düşürdü ve ertesi gün Polonya karşısında bir galibiyet elde etti. Almanya, üçüncü günde iki mağlubiyet daha alarak dördüncü oldu. Galibiyetsiz kalan Polonya, genel olarak beşinci sırada yer aldı.

Son Puan Durumu

  1. İtalya
  2. Ukrayna
  3. Slovenya
  4. Almanya
  5. Polonya
Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir