En Son NBA Ticaret Söylentileri

En Son NBA Ticaret Söylentileri

Sezon sonrası henüz bitmedi, ancak bazı sulu takas söylentileri var.

Doğrudan konuya girelim.

Lakers, Kyrie İçin Her Şeyi Hayal Etti

Kyrie Irving, süresi dolan bir sözleşmeyle Dallas’a takas edildiğinden beri, onun ve LeBron’un Lakers’ta yeniden bir araya geleceğine dair söylentiler yaygındı.

Irving geçen hafta Memphis – Lakers Maç 6’ya katılmasına rağmen, bir NBA Insider, Irving’i mor ve altın renginde görmenin yakın zamanda gerçek olmayacağını söylüyor.

“Tabii ki, sezon dışı bir basketbolcunun bu ligin yazlık evi olarak bilinen şehirde bir basketbol maçına gitmesiyle ilgili dikkate değer bir şey yok.” The Athletic’ten Tim Cato şunları söyledi:. “Ve Irving’e ne kadar yakın olursa olsun, [LeBron] Lig kaynakları, Lakers’ın onu serbest oyuncuda takip etmeye ilgisiz olduğunu söylüyor… James’i almak için, sezonlarını canlandırmaya yardımcı olan ve onları Golden State Warriors’a karşı ikinci tur bir seriye götüren birkaç son teslim tarihini bir kenara atmayı gerektirecek.

Bir play-in noktası bile alamamış olsalar da, Dallas’ın gelecek sezon için Irving’in hizmetlerini yeniden almaya istekli olduğu bildiriliyor.

Mavs’in sahibi Mark Cuban geçtiğimiz günlerde “Kyrie ya da iflasla ilgili değil ama onu tutmak istiyoruz” dedi. “Geçen sene yaptığım gibi oyunculara ültimatom vermekten bıktım. Onu burada görmek istiyorum ve bence iyi bir şansımız var. Bence burada mutlu, bana burada mutlu olduğunu söyledi.”

Irving, 201 milyon $ değerinde maksimum beş yıllık bir sözleşme için uygun ancak Dallas’ın Luka Doncic’in takımdaki geleceğini de düşünmesi gerekecek.

Kartlarda Simmons Atlanta Takası

İsimsiz bir lig yöneticisi, bu yaz Nets guardı Ben Simmons’ı Atlanta forveti John Collins ile değiştirmenin her iki takım için de işe yarayacağına inanıyor.

“Nets gol atabilen ve (Collins) de gol atabilen adamlar istiyor” yönetici, Heavy Sports’tan Sean Deveney’e söyledi. “Ama onların (Nets) gerçekten büyük bir şey yapabilmelerinin, gerçekten orada gol atabilecek birini alabilmelerinin tek yolu, Ben Simmons için bir alıcı bulmalarıdır. Bunun mantıklı olacağı çok fazla takım yok ama Atlanta da onlardan biri çünkü Trae Young’ın etrafında bir savunma grubu kurmanız gerekiyor.

Şimdi, eğer Nets sizseniz, hala Atlanta’yı Simmons’ın oynamak istediğine ikna etmeniz gerekiyor. Açıkçası, şu anda etrafındaki soru bu.

Dikkate alınması gereken ilginç bir senaryo. Simmons, Trae Young ve Dejounte Murray’in yanında üçlü savunma kadrosu oluşturmak için başarılı olabilir.

Tüm raporlara göre, Simmons zihinsel ve fiziksel olarak daha iyi bir yerde, bu yüzden şu anda onun için en iyi şey yeni bir başlangıç ​​olabilir.

Ayton ve Middleton Phoenix’e mi Gidiyor?

Suns pivotu Deandre Ayton ve Bucks forveti Khris Middleton, Dallas’ın alması gereken iki isim.

Cato, “Olasılık olarak öne sürülen bazı isimler arasında Phoenix Suns’tan Deandre Ayton ve Milwaukee Bucks’tan Khris Middleton yer alıyor” diye yazdı. Ancak taraflardan birinin karşılıklı çıkarları olup olmadığı veya Dallas’ın bunları satın alacak kaynaklara sahip olup olmadığı bu yaza kadar yanıtlanmayacak.”

Ayton, geçen yıl Pacers ile sadece Suns’ın eşleşmesi için sözleşme imzaladı, ancak teknik direktör Monty Williams ile alenen gergin bir ilişkisi var.

24 yaşındaki oyuncunun oyun kondisyonu son zamanlarda sorgulanmaya başlandı ve onu Kevin Durant takasında tutmasına rağmen, Phoenix bu sezon sonrasında düşük performans gösterirse onun yükünü hafifletebilir.

Şu ana kadar altı maçta 15.7 sayı, 10.5 ribaund ve 0.8 asist ortalamaları yakaladı.

Middleton’a gelince, 2013 sezonundan beri Bucks’ta ve üç kez All-Star oldu ve takımın 50 yıldaki (2021) ilk şampiyonluğuna ulaşmasına yardımcı oldu.

Milwaukee’nin yaşlanan bir kadrosu var ve eğer Giannis’i tutmak istiyorlarsa, kadroda biraz yer açmak zorunda kalacaklar, böylece Middleton gibi oyuncular müsait olabilir.

Bucks, bu sezon sonrası ilk turda Heat’in ellerinde çıktı. Bu beş maçta Middleton, 23.8 sayı, 6.4 ribaund ve 6.2 asist ortalamaları yakaladı.

JJJ’in Şifreli Tweet’i Söylentileri Ateşledi

Lakers 6. maçta Grizzlies’i eledikten ve taraftarların kafası biraz karıştıktan sonra Jaren Jackson Jr.’ın tweet’i, “Memphis’e sonsuza dek minnettarım,” idi.

Sezon sonunda taraftarlara biraz sevgi gösteriyor olabilir çünkü mevcut kontratında üç sezon kaldı.

Yani Memphis önemli bir imza atamazsa, JJJ kalmaya hazır gibi görünüyor ama daha çılgınca şeyler oldu.

Jackson Jr., ligde maç başına blok sayısıyla lider olarak DPOY’u kazandı (3).

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir