Hollanda fırtınası Bronz’a yükseldi

Hollanda fırtınası Bronz’a yükseldi

Caen, Fransa, 1 Aralık 2023 – Hollanda, bu tarihi Normandiya şehrinde 2023 Oturarak Voleybol Erkekler Avrupa Bronz Milletler Ligi’nin 1. Gününde namağlup olmayan tek takım oldu.

Altın Lig’de geçirdiği iki yılın ardından ilk maçına çıkan Hollandalılar, Estonya’yı 3-1 mağlup ettikten sonra Gürcistan’ı 3-0 mağlup ederek tek turda 2-0 puanla zirvede yer aldı. -robin turnuvası.

Bilardo oyununun ardından en iyi iki takım Pazar günkü finale yükselecek.

Günün maçı olduğu ortaya çıkan maçta, salonu dolduran yaklaşık 2000 gürültülü okul çocuğunun desteği, ev sahibi takımı galibiyete itmeye yetmedi, çünkü beş dramatik sette şampiyon Çekya’nın karşısında mağlup oldular.

Sabahın erken saatlerinde Gürcistan’a karşı üst üste mağlup olan Çekya, Pazar günkü finalde yer almak ve 2021 ve 2022’deki şampiyonluklarını koruma şansı elde etmek için toparlanmayı başardı.

Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında ülkesini temsil etmeye hazırlanan ev sahibi Fransa da Çekya’ya karşı aldığı mağlubiyetten sonra toparlandı ve Estonya’yı kısa bir öğleden sonra içinde toplam on set olmak üzere beş dramatik sette mağlup etti.

Bu, Estonya’yı iki maç sonrasında turnuvanın galibiyetsiz tek takımı haline getiriyor.

Pazar sabahı yapılması planlanan madalya maçları öncesinde kalan beş maçlık bilardo maçıyla Cumartesi günü tüm gün rekabet yapılacak.

Kaynak: ParaVolley Avrupa

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir