Genel Kurul üyeleri, daha güçlü PVAO için işbirliği sözü veriyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Genel Kurul üyeleri, daha güçlü PVAO için işbirliği sözü veriyor > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Astana, Kazakistan, 6 Temmuz 2023 – ParaVolley Asya Okyanusya Kurulu, Perşembe akşamı Kazakistan’ın başkentindeki Park Inn Radisson İş Merkezi’nde Genel Kurul için üyeleriyle bir araya geldi.

Avustralya, Çin, Hindistan, İran, Irak, Japonya, Kazakistan, Kore’den temsilciler. PVAO Başkanı Bay Lu Cailiang tarafından memnuniyetle karşılanan Moğolistan ve Tayland katıldı.

“Kazakistan gibi güzel bir ülkede bir araya gelerek PVAO Genel Kurulumuza katılmak herkesin onur ve zevkidir. Hepinize katılımınız için içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Bize böylesine heyecan verici bir rekabet düzeyi getirdiği için tüm milli takımlara teşekkür ederiz. Başkan, Meclis ve Kurula hitaben yaptığı konuşmada, tüm Yönetim Kurulu üyelerine sıkı çalışmalarınız ve PVAO’ya olan bağlılığınız için teşekkür ederim” dedi.

Kurul üyesi ve Spor Direktörü Glenn Stewart, PVAO komisyonlarının her biri için faaliyet raporlarının önceden iletilmesiyle desteklenen gündemi üyelere sunarak toplantıya başkanlık etmeye yardımcı oldu. Kurul’un diğer üyeleri de aynı şekilde Meclis tarafından onaylanmıştır ve 2025 yılına kadar ilgili sıfatlarla görevlerine devam edeceklerdir.

2022 WPV Oturarak Voleybol Asya Bölge Şampiyonası’na denk gelen Genel Kurul ile üyeler, sporun tanıtımının güçlendirilmesi ve eğitim ve yarışma, antrenörlük, medya ve pazarlama gibi konularda üyelerin seviyesinin yükseltilmesi konusunda daha yakın işbirliği yapma konusunda anlaştılar. girişimler.

“Bölgemiz gelecekte daha fazla başarıya imza atacak. Daha büyük ve daha güçlü bir PVAO ailesi yaratmayı umduğumuz için oturarak voleybola daha fazla ülke katılacak” dedi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir