Dwight Van Tassell (ABD)

Dwight Van Tassell (ABD)

Dwight Tassell’in Ölüm İlanı

11 Ocak 2024’te sevgili Dwight Huong Van Tassell bu hayattan ayrıldı. Onun nezaketi, mizah anlayışı ve nazik mizacı onu tanıyan herkesi etkiledi. O gerçekten bir barışçıydı ve her zaman kalıcı bir pozitifliğin kaynağıydı.

Dwight Vietnam’da zor koşullar altında doğdu. 1973 yılının Kasım ayında evlat edinilmesinin ardından Van Tassell oldu. Aile, doğum kaydı olmadığından, onun doğum gününü Mart ayında kutlamaya karar verdi.

Dwight çok çalışkandı; on kişilik ailesinde her zaman çamaşır katlayan ve bulaşıklara yardım eden kişiydi. Kız kardeşleri ve babasıyla birlikte dans ve piyano resitalleriyle sonuçlanan dans dersleri aldı. Kardeşi ve en yakın sırdaşı Darin ile beyzbol, basketbol ve futbolda sık sık takım arkadaşıydı.

Dwight büyürken yapabildiği her sporu yaptı. Sağ elini kaybetmesine rağmen her oyuna hızla uyum sağlamayı öğrendi. Topu yakalamasıyla, eldivenini hızla çıkarmasıyla ve topu fark edilmeyecek kadar hızlı fırlatmasıyla tanınıyordu. Statesboro Lisesi’nin ilk futbol takımında oynadı ve 1986’da mezun oldu. Rekreasyon eğitimi aldı ve Georgia Southern Üniversitesi’nden mezun oldu.

Dwight, iki kez ABD Olimpiyat sporcusu olup, Atlanta (1996) ve Sidney’deki (2000) Paralimpik Oyunları’nda ayakta voleybol takımının bir parçası olarak yarışmıştır ve iki kez Bronz Madalya maçında da forma giymiştir.

Olağanüstü bir sporcu, erkek kardeş ve arkadaş olmasına rağmen Dwight’ın en büyük zaferi, eşi Shanna ve birlikte kurdukları aileyle yaşadığı aşk hikayesidir. Nişanlanmaları ve evlilikleri, kızları Mia ve Sarah’dan oluşan güzel bir ailenin başlangıcı oldu. Hayatının en mutlu günleri kızlarının doğduğu günlerdi. Onların babası olmak onun hayattaki en büyük şansı ve neşesiydi. Spora, özellikle de Atlanta Braves ve Georgia Southern’a olan sevgisini kızlarıyla paylaşan Dwight için aile, dünyalara bedeldi. Dwight, kızlarının yüzme takımında ve jimnastikte yarışmasını izlerken kenardan hakemlik yaparak, koçluk yaparak ve tezahürat yaparak saatler geçirdi.

Tip 1 Diyabet, böbrek yetmezliği ve kalp hastalığının yıkıcı etkileriyle mücadele etmesine rağmen ailesi için sevgi, ışık ve kahkaha kaynağı olmaya devam etti.

O, İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi’nin ömür boyu bir üyesiydi ve İsa Mesih’in Müjdesi’ne ve Ailelerin Sonsuza Kadar Olduğuna dair derin ve kalıcı bir tanıklığa sahipti.

Dwight’ın arkasında 23 yıllık sadık eşi Shanna ve çok değer verdiği kızları Mia ve Sarah kaldı. Ölümü ebeveynleri Lane ve Chris Van Tassell, erkek kardeşi Darin (Netra) Van Tassell, kız kardeşleri Dyana Van Tassell, Danielle Van Tassell, Dana (David) Cork, Dawn (Steve) Miller, Dalane (George) Burts tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. , kayınpederi ve kayınvalidesi Richard ve Laurie Hazzard, kayınbiraderleri Fritz (Nicole) Hazzard, Doug Hazzard ve Boyd (Joelle) Hazzard, kayınbiraderleri Courtney DeBoer ve Julie (Brett) Lafferre’den ve teyzelerden, amcalardan, yeğenlerden ve sayısız arkadaştan oluşan geniş bir aile. Dwight’tan önce kardeşi David Van Tassell öldü.

Dwight’ın olağanüstü yaşamını kutlamak için 27 Ocak Cumartesi günü saat 11:00’de İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi Dacula binasında (3323 New Hope Road Dacula, GA) bir anma töreni gerçekleştirilecek.

Dwight’la paylaştığımız anılara ve sevgiye sonsuza kadar değer vereceğiz. Pek çok kişi tarafından derinden özlenecek. Onu ailemize katabilmemizi sağlayan mucizeler için çok minnettarız.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir