Dr. Hanem Amir > Dünya ParaVolleyDünya ParaVolley

Dr. Hanem Amir > Dünya ParaVolleyDünya ParaVolley

World ParaVolley, Dünya ParaVolley Anti-Doping Komisyonu’nun değerli bir üyesi olan ve 17 Ekim 2023’te vefat eden Dr. Hanem Amir’in vefatını büyük bir üzüntüyle belirtmektedir.

Dr. Amir mesleği eczacıydı ve 2021 yılında Dünya ParaVolley Anti-Doping Komisyonu’na atandı, ancak bundan çok önce World ParaVolley Anti-Doping Programında aktif olarak yardımcı oluyordu.

Dr. Amir’in uzmanlığı ve çalışması uluslararası alanda da tanındı. WADA’nın Ulusal Anti-Doping Organizasyonu (NADO) Uzman Danışma Grubu’nun (EAG) bir üyesiydi ve bu süre zarfında Afrika’da anti-doping sisteminin daha da geliştirilmesine değerli katkılarda bulundu. Dr. Amir, son üç yılı İcra Kurulu Başkanı olmak üzere son 13 yılda üstlendiği çeşitli görevlerle Mısır NADO’sunun ayrılmaz bir üyesi olmuş ve Afrika anti-doping topluluğunun demirbaşlarından biriydi. 2019’da Afrika Bölgesi 5 RADO Başkanı seçildi ve yakın zamanda ikinci dört yıllık dönem için yeniden seçildi; bu, RADO’daki meslektaşlarının onun bağlılığına ve liderliğine duyduğu saygıyı gösterdi.

Dr. Amir (solda) Dr. Jun Min Zhang ile (sağda)
2018 WADA Sempozyumunda delegeler ve delegeler

Dünya ParaVolley Medikal Direktörü Louise Ashcroft şunları söyledi: “Dr. Hanem Amir’i birkaç yıldır tanıyorum ve onu her zaman World ParaVolley’in ihtiyaçlarına yanıt veren ve tavsiye istendiğinde uzmanlığını sunan bir arkadaş ve meslektaşım olarak görüyorum. veya eylem. Kendisi güçlü bir lider, nazik ve samimi bir insandı ve Afrika anti-doping hareketinin takdir ettiği bir kişiydi. O içtenlikle özlenecek”.

Dünya ParaVolley Anti-Doping Komisyonu takım lideri Dr. Jun Min Zhang şunları söyledi: “Dr. Hanem Amir, birlikte çalışmaktan keyif alan gerçekten iyi bir insandı. Dünya ParaVolley anti-doping programına çok değerli katkılarda bulunmuştur. Herkese iyi bir arkadaş, yakın ve uluslararası arkadaşları tarafından çok özlenecek. RIP Dr. Hanem.”

World ParaVolley, Mısır anti-doping topluluğuna ve özellikle arkadaşlarına, ailesine ve meslektaşlarına içten başsağlığı dileklerini iletiyor.

WADA makalesine bağlantı BURADA

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir