Çin’deki Final Paralimpik Elemeleri için heyecan artıyor

Çin’deki Final Paralimpik Elemeleri için heyecan artıyor

Sekiz erkek takımı ve yedi kadın takımı, Çin’in büyüleyici Dali şehrinde düzenlenen 2024 Dünya ParaVolley Final Paralimpik Elemeleri’ne katılımlarını doğruladı.

Güneybatı Çin’in pitoresk manzaralarında yer alan Dali, spor etkinliğine büyüleyici bir arka plan katıyor.

Erkeklerde Kanada, Çin, Hırvatistan, Irak, Japonya, Polonya, Ukrayna ve ABD yer alırken, kadınlarda Almanya, İran, Japonya, Moğolistan, Slovenya, Tayland ve Ukrayna yer alıyor.

Yarışma 3-10 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve tek turlu bir sistemi takip edecek ve ön turdan sonra en yüksek sıralamaya sahip iki takım arasında bir final maçıyla sonuçlanacak.

Bu turnuva, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda yer almayı hedefleyen erkek ve kadın takımları için son eleme şansı olarak hizmet ediyor.

Galip gelen takımlar, Bosna-Hersek, Brezilya, Mısır, Fransa, Almanya, İran ve Kazakistan’ın erkek takımlarının yanı sıra Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, İtalya, Ruanda ve Birleşik Devletler’in kadın takımlarından oluşan prestijli saflara katılacak. Devletler.

Final Paralimpik elemelerinin önceki edisyonunda Almanya ve Kanada, sırasıyla Almanya’nın Duisburg kentindeki erkekler turnuvasında ve Kanada’nın Halifax kentinde düzenlenen kadınlar turnuvasında zafer elde ederek ev sahibi avantajının gücünü ortaya koydu.

Takımlar Dali’de bir araya gelirken, atletizmin güneybatı Çin’in hayranlık uyandıran manzaralarıyla buluştuğu unutulmaz bir spor gösterisi için sahne hazırlanıyor.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir