Çin, Astana’daki Asya Bölgelerinde erkeklerde bronz madalya kazandı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Çin, Astana’daki Asya Bölgelerinde erkeklerde bronz madalya kazandı > World ParaVolleyWorld ParaVolley

Astana, Kazakistan, 8 Temmuz 2023 – Çin, 2023 WPV Oturarak Voleybol Asya Bölgesi Şampiyonası erkekler müsabakasını 3-1’lik bir galibiyetle (16-25, 25-15, 25-22, 25) bronz madalya olarak tamamladı. -13) Cumartesi günü Jekpe -Jek Spor Merkezi’nde Irak’a karşı.

Irak, zorlu rakiplerine karşı iyi bir başlangıç ​​olduğunu kanıtlayan 4-0’lık bir galibiyetle başladı. Çin hızı artırmaya çalıştı, ancak olası olmayan ve zamansız hatalara dönüşüyordu. Çin, süre ve oyuncu değişikliği talep ettiğinden, sağlam bir geri dönüş gerçekleştiremedi. Bu arada Irak tarafı da ilk seti 25-16 alarak galibiyet ivmesini iyi değerlendirdi.

Çin, bir sonraki sette gelişme için çaba sarf etti ve her oyunda mümkün olduğunca daha iyi kontrol gösterdi. Şu anda, durumu tersine çevirmek için çözümler bulması gereken Irak’tı. Çin ekibi ikinci seti 25-15 alarak lehine bir ivme yakaladı.

Maç, üçüncü sette sıkı bir mücadeleye dönüştü ve hiçbir takım rahat bir şekilde öne geçemedi. Skor 19-19’u okurken, Çin yavaş yavaş kapanma yolunda ilerledi ve ayar noktasına gitmek için debriyaj anlarında teslim oldu. Irak her oyunu kendi kazancı için talep etmeye çalıştı, ancak Çin 25-22 kazandı.

Daha güvenli oynayan China, dördüncü sette 25-13’lük üstün bir üstünlük kurarak yarışı bronz madalya ile tamamladı.

Çin baş antrenörü Ye Jing, takımının Paris 2024 Paralimpik Oyunları için erken rezervasyon yaptırmasını istedi, ancak ev sahibi takımla yarı final karşılaşmasında eşitlik bozmayı kaybetti.

“Kazakistan gerçekten gelişti ve bunu her oyuncunun tekniğinde gördük. Gerçekten iyi oynadılar.

“Paralimpiyatlara gitme şansımız hala var. Eve döndüğümüzde daha çok çalışacağız ve bugün olduğumuzdan daha iyi olmayı hedefleyeceğiz. Paris’e gitme hayali hala yaşıyor” dedi.

Previous PostNextNext Post

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir